Corey Taylor posibil sa inregistreze versiuni jazz ale pieselor Slipknot si Stone Sour

177 vizualizări

Corey Taylor are două trupe, un proiect solo și o carieră literară. Este posibil să facă mai mult decât atât? În cadrul unei discuții recente cu RadioVegas.RocksTaylor a fost întrebat dacă ar putea vreodată să renunțe și să facă un country record. În timp ce acest lucru nu se afla pe lista lui de  „to do”, solistul a avut un interes care ar putea să depășească așteptările.

Chiar și venind din Iowa – nu! Cu siguranță nu, și nu înseamnă că nu pot să scriu așa ceva„, a răspuns Taylor atunci când a fost întrebat despre posibilitatea unui album country (așa cum a transmis Blabbermouth). „Interesul meu ar fi mai mult vibe-ul de cântăreț-compozitor, cum ar fi Squeeze sau ceva de genul ăsta.

Acesta a adăugat: „De fapt, m-am gândit să fac ceva de genul acesta – să creez un cvartet sau un cvintet și să fac un album de jazz, ca un „album de jazz întunecat” și să-l înregistrez live într-o cameră. Nu se va vinde. Aș face asta doar pentru propria colecție personală… pentru că îmi place jazzul. O mulțime de oameni nu-și dau seama că ascult multă muzică jazz din anii ’40 și ’50 […]„.

Corey a susținut că: „Am, de fapt, versiuni jazz ale unor cântece pe care mi-ar plăcea să le încerc. Probabil ceva de genul „Prosthetics” – Slipknot, cred că ar fi foarte, foarte cool. Apoi „Bother” – Stone Sour. Am o versiune jazzy foarte drăguță a lui „Bother” care ar putea fi foarte cool.

În timp ce „albumul de jazz întunecat” este ceva ce i-ar plăcea să facă în cele din urmă, înregistrare confirmată de către Taylor este următorul album al lui Slipknot. A fost dezvăluită luna trecută prin intermediul unui schimb de Twitter cu propriul nostru Graham HartmannSlipknot va intra în studio în această lună pentru a înregistra discul. Toamna trecută, trupa a lansat primul single și videoclip pentru „All Out Life„.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*