Corey Taylor sugereaza ca drogurile sunt motivul concedierii tobosarului Joey Jordison

220 vizualizări

Cu putin timp inaintea lansarii viitorului disc SLIPKNOT, care va aparea pe piata in luna octombrie, Corey Taylor ofera noi informatii despre plecarea lui Joey Jordison (tobe).

„Nu pot sa vorbesc mult despre asta deoarece exista probleme legale la mijloc dar va pot spune ca, rand pe rand, rezolvam toate lucrurile. Este vorba despre o situatie in care persoanele dintr-o relatie o iau in directii opuse. Tu mergi intr-o parte, el o ia in cealalta. Cam atat ar fi de spus, pe scurt, despre Joey. A fost cea mai grea decizie din viata mea”, a explicat Corey Taylor.

„Noi suntem fericiti si speram ca si el la fel…Il cunosc din 91, de dinainte sa fim in aceeasi trupa, si stiu cat de talentat este. Doar ca el se afla intr-un loc in viata lui in care nu suntem noi…asta ca sa folosim termenii cei mai draguti”, a punctat muzicianul.

Intrebat daca problemele lui Joey tin de droguri, Corey a refuzat sa comenteze.

„Nu am mai vorbit cu Joey de ceva timp, ca sa fiu sincer. Atat de diferiti am ajuns sa fim. Asta nu se intampla pentru ca nu il iubesc, sau pentru ca nu ne este dor de el. Vorbim despre el tot timpul si este dureros. Dar de cine ne este dor, de fapt? De el, sau de vechiul el? La asta se reduc lucrurile. Este foarte mare pacat…”, a spus Taylor.

Sa deducem din spusele muzicianului ca tobosarul ar avea probleme cu dependenta de droguri?


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*