Corturi de inchiriat si asistenta tehnica in campingul B’Estfest Summer Camp

163 vizualizări

Cei care vor sa traiasca pe deplin experienta B’ESTFEST Summer Camp, bucurandu-se de cele trei zile si trei nopti de concerte si distractie, o pot face si in acest an cazandu-se in campingul B’ESTFEST Park, aproape de zona de party-uri.

Pretul unui voucher de cazare in camping este de doar 20 lei si, mai mult decat atat, cei care nu au deja un cort in echipamentul personal, isi pot inchiria sau chiar achizitiona unul la „cheie”, avand totodata la dispozitie o echipa de baieti priceputi care sa acorde asistenta tehnica la nevoie!

Pentru editia 2013, organizatorii B’ESTFEST Summer Camp vor pune la dispozitia celor care vor sa isi petreaca weekendul 5-7 iulie la cort, o suprafata de campare mult mai mare decat in anii precedenti, amenajata special pentru confortul celor prezenti cu toate dotarile necesare: dusuri cu apa calda, o bacanie pentru aprovizionare, plus jocuri, mancare si bautura asigurate de Ludic & Saint Ink.

Echipa Military Trend va fi si in acest an principalul furnizor de echipamente pentru camping, aceasta fiind disponibila pe toata durata festivalului, inclusiv pentru interventii tehnice in amenajarea corturilor. Mai mult decat atat, cei care se vor hotari peste noapte sa ramana in campingul B’ESTFEST, vor putea inchiria pe loc un cort deja montat, “la cheie”.

Acestea vor fi de doua persoane si vor costa 50 de lei (pentru toate cele 3 zile de festival), putand fi “mobilate”, la alegere, cu unul sau doua isoprene pentru 15 lei bucata.

Accesul in camping cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase, recipiente de sticla, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser, canistre de gaz, masini de gatit cu benzina sau generatoare pe baza de petrol, droguri, narghilele este interzis.

Este permis insa accesul cu alcool in zona de camping, cu conditia sa nu fie in recipiente de sticla si sa nu depaseasca cantitatea de 2l/persoana pentru bere sau vin sau 0.75l/persoana pentru tarie. Mai multe detalii despre conditiile generale aplicabile in camping sunt disponibile pe www.bestfest.ro.

Anul acesta, campingul va avea si o zona special amenajata pentru cei care aleg sa-si tina aproape de cort si masina personala, sau vin cu propria rulota, accesul fiind posibil in baza aceluiasi tip de voucher, valabil pentru o persoana, ce poate fi achizitionat cu doar 20 de lei pana la finalul lunii iunie.

B’ESTFEST Summer Camp va avea loc in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile in pre-sale (pana pe data de 30 iunie) atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.

Dupa data de 1 iulie, acestea vor putea fi achizitionate la pretul de 199 lei (abonament), 99 de lei (bilet de o zi), respectiv 40 de lei (voucher de camping). Detalii suplimentare despre  B’ESTFEST Summer Camp  se gasesc pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/Bestfest.Romania.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*