Cradle Of Filth, prea extremi pentru China. Afla de ce au fost cenzurati britanicii

124 vizualizări

Ministerul Culturii din China a luat o decizie care ii va afecta profund pe fanii asiatici ai formatiei CRADLE OF FILTH. Autoritatiile au hotarat ca trupa britanica de metal extrem nu are voie sa cante pe teritoriul tarii, pe motiv ca muzica lor este prea agresiva, iar mesajul nepotrivit pentru ascultatori.

Cradle Of Filth nu au stat pe ganduri si, imediat dupa aflarea vestii, au emis un comunicat de presa in care explicau situatia.

Din pacate, in momentul de fata, sectiunea Guvernului Chinez care se ocupa de probleme culturale a decis ca formatia Cradle Of Filth nu are voie sa cante in China, pentru ca nu este potrivita pentru acest lucru. Cu alte cuvinte, am fost cenzurati in RPC. Ca urmare a acestei hotarari, show-ul nostru de pe data de 30 aprilie 2013 din Shanghai, la MAO Live House va fi mutat la Hong Kong, unde autoritatile Republicii Populare Chineze nu au putere. Noua locatie este Kowloonbay International Trade & Exhibition Center. Ne vedem acolo!„, au scris reprezentantii artistilor in comunicat.

Reactiile fanilor metal la auzul acestei vesti au fost impartite. In timp ce fanii trupei sunt intristati de veste, alti melomani si-au exprimat admiratia pentru decizia luata de Guvernul Chinez.

In sfarsit China cenzureaza chestii pe care ar trebui sa le cenzureze”, spune Rotting Elvis.

Chiar si intr-o tara in care muzica metal este obiect de contrabanda oamenii stiu ca trupa Cradle Of Filth este slaba„, se exprima foarte dur TheBlindingApe.

Ar trebui sa li se interzica sa cante…Punct”, declara ZappaFrank.

Pe de alta parte, exista si admiratori ai trupei care sprijina cauza acesteia.

Cradle ar trebui sa sfideze autoritatile chineze si sa ofere un concert in numele libertatii!„, scrie Rsoles.

Cineva a vazut tricourile lor cu ‘Buddha este un gras penal’ si s-a hotarat sa-i pedepseasca„, ironizeaza un alt comentator.

Baieti, spuneti-le ca sunteti cei de la Bee Gees! Oricum toti aratam la fel pentru ei„, glumeste Adveser.

„Nu ii inteleg pe cei care vorbesc trupa de rau! Este vorba despre o formatie legendara, invidiosilor”, declara MaoGirl.

Lasand rautatile carcotasilor deoparte, formatia Cradle Of Filth este una din cele mai cunoscute trupe de metal extrem din lume si ar avea multe de spus pe o scena din Asia.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*