Dave Lombardo (ex-Slayer): „Sunt dezgustat de ceea ce se intampla”

212 vizualizări

Dave Lombardo, fostul tobosar al formatiei SLAYER, este foarte afectat de situatia din trupa sa de suflet.

„Totul s-ar putea repara foarte usor. Nu am cerut altceva decat sa fiu tratat egal. Sunt sigur ca am facut greselile mele, dar intentia mea nu a fost sa plec. Cine ar face asta in epoca de aur a unei trupe? Situatia actuala ma dezgusta. Jeff nu a vrut asta – si nici eu”, le-a declarat Dave Lombardo celor de la Planet Mosh.

Potrivit spuselor lui Lombardo, Tom Arraya, solistul grupului, a uitat povestea trupei Slayer.

„Istoria noastra a fost inghitita de dorinta de a vinde bilete. Daca nu as fi fost eu, Slayer nu ar fi existat. Eu l-am abordat pe Kerry King ca sa punem pe picioare acest grup. Cumva, toti au uitat asta”, a punctat Lombardo.

Cat despre regretata trecere in nefiinta a lui Jeff Hanneman, Dave are niste cuvinte aspre de spus la adresa comportamentului fostilor sai colegi de formatie.

„Am fost socat ca nu l-am vazut pe Tom la parastas. Ma simteam prost acolo, avand in vedere situatia din trupa, dar cu toate acestea am mers. Am fost si mai socat de povestile egocentrice ale lui Kerry. Niciuna dintre acestea nu a descris cum a fost Jeff ca om”, a spus Dave, citat de Metal Hammer.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*