Dave Lombardo (ex-Slayer): „Ultima conversatie pe care am avut-o cu Slayer a fost printr-un SMS”

175 vizualizări

Fostul tobosar al trupei  SLAYER, actual  Philm, Dave Lombardo, a participat la o conferinta de presa la inceputul lunii acesteia, inainte de turneul din  Brazilia.  

Lombardo a fost intrebat daca mai pastreaza legatura cu fostii colegi de trupa din Slayer, iar el a raspuns urmatoarele:

„Nu, am pierdut contactul cu ei inca din februarie 2013. Singurul mesaj pe care l-am primit in mai 2013 a fost din partea basistului/vocalistului, Tom(Araya), in care mi-a comunicat ca Jeff Hanneman a murit.  Am fost…De-abia aterizasem…Participasem in Israel la un ,,drum clinic”(n.r. o intalnire informala  cu un muzician, in care acesta vorbeste despre tehnicile utilizate si ofera o demonstratie). Am primit acest SMS de la Tom si cam atat a fost.”

Lombardo a fost concediat de catre Slayer  in februarie/martie 2013, dupa sedinta din turneu a trupei, ca urmare a unei dispute de contract cu ceilalti membrii ai formatiei, fiind inlocuit de catre Jon Dette(Testament, Anthrax).

Intr-un interviu recent al revistei  ,,Brazil’s Portal 7”, Lombardo a declarat ca nu s-ar mai intoarce vreodata in componenta trupei Slayer:  

,,Nu am planuri, prin asta vreau sa subliniez faptul ca ei imi pot deschide usa, dar eu nu le voi raspunde”

Fostul membru Slayer sustine ca  vrea sa se concentreze pe noua trupa Philm, pe „drum clinics”, pe compunerea versurilor si nu in ultimul rand, pe creativitate .

„Imi doresc doar sa ma concentrez pe ceea ce trebuie si sa nu las niciun eveniment din  trecut sa-mi distraga atentia de la viitorul meu progres.”

In „Let there be talk”, Lombardo vorbeste despre chimia muzicala, produsa de componenta originala Slayer:  

„Apreciez nucleul unei trupe.  Asa cum a fost si in cazul lui John Bonham( pe vremea cand canta cu Led Zeppelin). In momentul in care fiul sau Jason l-a inlocuit, schimbarea nu a fost una pozitiva” a declarat Lombardo.

Conluzia pe care o trage artistul este ca unii componenti ai trupelor sunt de neinlocuit

Philm  va lansa cel de al doilea album, „Fire From The Evening Sun” pe 16 septembrie. Formula trupei este completata de chitaristul/vocalistul, Gerry Paul Nestler (CIVIL DEFIANCE) si de basistul Francisco „Pancho” Eduardo Tomaselli(WAR).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*