Decapitated: „Nu suntem oameni perfecți, dar nici răpitori, violatori sau criminali”

1.613 vizualizări

Polonezii de la DECAPITATED (foto) au oferit publicului primul comunicat oficial legat de acuzațiile recente legate de comitarea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate.

Trupa a declarat: „Nu suntem oameni perfecți, dar nici răpitori, violatori sau criminali. Așadar, negăm orice acuzație care a fost dispusă față de noi”.

„Rugăm pe toată lumea să își rezerve concluziile până când un rezultat va fi prezentat, întrucât acuzațiile încă nu au fost depuse oficial. Întregul testimonial și dovezile vor fi prezentate la momentul potrivit, avem încredere totală în mersul procesului”.

„Deoarece nu există o dată certă legată de momentul finalizării procedurilor și din respect pentru fanii noștri și organizatori, datorită severității acuzațiilor, am anulat toate turneele din perioada următoare. Toate platformele noastre sociale au fost temporar închise, pentru că au ajuns să fie un spațiu de remarci defăimătoare și răutăcioase. Vrem să mai notăm faptul că declarațiile oferite de raportul poliției au fost publicate înainte să fie emis un mandat de arestare. La acel moment, niciun membru din formație nu a știut că există un mandat emis”.

CITEȘTE ȘI:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*