Diamonds Are Forever continuă seria de turnee de promovare a albumului „Melanism”

660 vizualizări

DIAMONDS ARE FOREVER isi continua seria de concerte pentru promovarea albumului „Melanism” printr-un nou turneu in zona Balcanilor, dar si in tara. Multe dintre aceste concerte sunt impreuna cu o formatie bine cunoscuta a genului din Marea Britanie – NAPOLEON – aflata si ea in turneu de promovare european.

Daca nu ati avut ocazia sa ii vedeti in cadrul festivalului Electric Castle sau evenimente anterioare, timpul este de partea voastra. Formatia urmeaza sa concerteze in Timisoara, Cluj si Rasnov (in cadrul festivalului Rockstadt Extreme Fest)

„Melanism” este ultimul album al formatiei, fiind lansat la inceputul acestui an. De atunci formatia s-a axat pe promovarea acestui material prin turnee atat in tara dar si in Europa. Din punct de vedere al stilului abordat, albumul contine o multime de influente, mergand de la parti ambientale, foarte melodice, de post-rock pana la stilul, in forta, deja definit de Diamonds Are Forever.

NAPOLEON este o formatie in plina ascensiune din Marea Britanie aflata intr-un turneu de promovare al albumului in zona estica a Europei. Diamonds Are Forever vor avea ocazia sa le fie alaturi in concerte in tari precum: Croatia, Bosnia Hertegovina, Serbia si nu in ultimul rand, Romania.

Ambele trupe vor sustine un concert in Cluj-Napoca pe data de 12 August. Puteti urmari evenimentul aici:

Event: Napoleon & Diamonds Are Forever

Datele oficiale ale turneului:

04.08 Timisoara, La Capite (alaturi de Implant pentru Refuz)
06.08 Dakovo, CRO
07.08 Pale, BA
08.08 Sarajevo, BA
09.08 Belgrade, SER
12.08 Cluj-Napoca, RO
13.08 Rasnov, (Rockstadt Extreme Fest)

Alte evenimente viitoare le puteti urmari direct pe pagina de facebook a formatiei:

https://www.facebook.com/diamondsareforeverband

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*