Dirty Shirt concertează pentru prima dată la Rock Halle din Constanța

940 vizualizări

După ce vor da „o fugă” prin câteva țări în cadrul turneului lor european, o parte din el chiar alături de trupa Orphaned Land, cei de la DIRTY SHIRT nu vor sta prea mult pe acasă, ci vor porni din nou la drum, de data aceasta în câteva orașe din țară.

Astfel, în data de 30 martie 2018, în drumul lor spre București, Dirty Shirt face o oprire și pe la mare, ajungând în Constanța pentru a susține pentru prima dată un concert în fața fanilor constănțeni, în clubul Rock Halle.

Event: Dirty Shirt / Rock Halle Constanța

Bilete sunt disponibile online via www.AmBilet.ro la prețul de 25 lei (Pre-sale). În seara evenimentului, la intrare, prețul va fi de 35 lei.


Follow Dirty Shirt:
www.dirty-shirt.com
www.facebook.com/DirtyShirtRomania
www.youtube.com/dirtyshirtoriginal
www.dirtyshirt.bandcamp.com

În cazul în care nu îi prindeți în concert la Constanța, vă reamintim că Dirty Shirt va concerta a doua zi, pe 31 martie, în București, alături de Ansamblul Folcloric Național Transilvania, pentru lansarea oficială a albumului live „FolkCore DeTour”, disponibil via Apathia Records. 

Concertul face parte din cadrul evenimentului FolkCore Reloaded, unde îi vom mai putea asculta și pe cei de la E-an-na și An Theos.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*