Doi membri ai formatiei Kempes au parasit grupul

204 vizualizări

Alin Petrut si Csaba Talpai, chitaristul si basistul formatiei Kempes, se retrag din grup pentru a urma propriul proiect, Gothic.

Despartirea de Kempes a fost una amiabila. Iata ce scrie Alin Petrut pe Facebook.

„Astazi am luat o decizie foarte dificilă.. Împreună cu Csaba Talpai, ne-am hotărat să ne retragem din trupa Kempes.

Suntem în cele mai bune relaţii cu toţi colegii trupei, motivul este simplu, am hotărat sa ne dedicăm tot timpul ramas trupei noastre de suflet, GOTHIC. Din cauza faptului ca toţi membrii trupei erau împrăştiati prin ţară, în anul 2014 Gothic a avut o activitate destul de slabă. Anul 2015 a adus o schimbare, tobarul nostru Vlad Golgotiu a revenit în Petroşani si vrem să profităm de această reintregire a trupei pentru a continua minunatul parcurs pe care l-am avut pană acum.

Era mare păcat să lăsăm să moară o trupă atât de frumoasă.
Lui Kempes îi multumim din suflet ca ne-a dat şansa să cantăm impreună, este un om bun, sufletist şi pasionat, exact aşa cum se reflectă totul in vocea lui unică !

Vom mai fi prezenţi pe scenă, alături de el, atât timp cât este nevoie pentru a-şi gasi alţi membrii. Îi dorim toate cele bune în viitor !!

Noi ne apucăm de treabă cu GOTHIC ca să ducem steagul până la capăt, indiferent de succes, dificultăţi, trend-uri si minunăţiile care se intamplă prin scena metal românească.

Vă mulţumim din suflet ca ne-aţi susţinut până acum şi sperăm sa fiţi cu noi si pe viitor. Avem nevoie de suportul vostru…”Alin Petrut mesaj


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*