Doi membri Bring Me The Horizon vor escalada muntele Kilimanjaro pentru a strânge bani pentru un spital

2.466 vizualizări

Se pare că băieții de la BRING ME THE HORIZON (foto) sunt puși pe fapte bune!

După ce în urmă cu ceva timp fiul de doar câteva zile a lui Jordan Fish a suferit o hemoragie cerebrală și a trebuit dus de urgență la spital, doi dintre membrii trupei, solistul Oli Sykes alături, bineînțeles, de Jordan Fish, s-au hotărât să facă o faptă bună pentru spitalul în care fiul acestuia a fost tratat și să escaladeze împreună muntele Kilimanjaro pentru a strânge bani pentru cei de aici.

Aceștia au acceptat provocarea de a strânge 100.000 £ pentru asociația Friends of PICU, după ce fiul lui Fish a fost tratat la Paediatric Intensive Care Unit din Southampton, care, practic, i-a salvat viața acestuia.

„În timp ce eram în spital m-am decis că m-aș putea concentra pe ceva pozitiv pentru cei de-aici și să încerc să strâng suficienți bani pentru a plăti pentru un nou pat pentru ei” a declarat Jordan Fish.

fish jordan babz

Și pentru că prietenia e mai presus de toate, Oli a sărit imediat în ajutorul colegului său, iar cei doi vor zbura spre Tanzania în luna ianuarie, unde vor escalada muntele Kilimanjaro pentru o perioadă de opt zile.

Oli și Fish și-au făcut chiar și un site, JustGiving, unde toți cei care vor să ajute pot intra să doneze. Până acum s-au strâns mai mult de 5000 £.

Noi le urăm succes băieților și sperăm că vor strânge suficienți bani cât mai curând!

sursă foto: https://www.justgiving.com


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*