Drum Stage – filmări cu Adam Marko, Septimiu Harsan şi Adrian Tabacaru din cadrul DrumStage Rockstadt Edition

216 vizualizări

DrumStage lansează filmările cu headlinierii celor trei zile din cadrul DrumStage Rockstadt Edition. Fiecare tobosar a reusit sa impresioneze publicul prin aptitudinile sale, fie ca vorbim despre tehnica, viteza sau complexitate.

Adam Marko este un artist international si endorser al cinelelor Meinl și tobe Natal, clinician, educator, interpret, producator. Adam este tobosarul si motorul trupei modern instrumentale Special Providence, care a devenit una dintre cele mai cunoscute si apreciate cvartete de jazz-metal din scena progressive europeana prin stilul lor virtuos, dar in acelasi timp usor digerabil:

Despre Septimiu Harsan s-a tot discutat in presa noastra de specialitate. Mai nou, tobosaraul trupei  Disavowed este primul si singurul instrumentist roman care a aparut in cunoscuta publicatie Sick Drummer Magazine,
https://www.facebook.com/drumStage/videos/1158052430895582/
Adrian Tabacaru, unul dintre cei mai apreciati tobosari din Romania, totodata membru fondator al trupei Taine.

Mai multe filmari cu Adam Marko vor fi lansate in pagina noastra de Facebook in zilele urmatoare. Stay tuned!
Despre Drum Stage – Rockstadt Edition 2015

In pagina de Facebook DrumStage pueti viziona de la coveruri de tobe din stiluri diverse de metal, hardcore si pana la improvizatii pe muzica clasica sau dubstep, interviuri, momente amuzante si intreceri la tobe.

Katatonia at Maximum Rock Festival (13-14.06.2020)