E-an-na, Gray Matters & Pyroblast / 20.11.2016, club Fabrica

618 vizualizări

Duminică seara, clubul Fabrica din București a sunat din nou a muzică metal!

Trupa sibiană de folk metal E-An-Na a susținut ieri seară concertul de promovare a noului EP lansat în luna septembrie, „Jiana”, în deschiderea căruia am avut ocazia să vedem pe scenă două trupe din underground-ul bucureștean, și anume GRAY MATTERS și PYROBLAST.  Concertul susținut la București face parte din turneul național „Jocurile Jienei”.

Publicul, punctual ca de fiecare dată, a sosit încă de la ora 19:30, atmosfera de concert începând însă abia de la ora 20:00, când trupa PYROBLAST a urcat pe scenă. Plini de energie și dornici să le ofere celor veniți vibe-ul necesar pentru show-urile ce urmau să înceapă, puștilor de la Pyroblast nu le-a luat prea mult timp până să atragă publicul de partea lor și să le ofere câteva minute de thrash metal „prospăt”.

Scena a fost luată apoi cu asalt de bucureștenii de la GRAY MATTERS care au oferit un show fantastic ca de fiecare dată. Bineînțeles, comunicarea acestora cu publicul s-a simțit și ea, mai ales în atmosfera pe care aceștia au făcut-o, cei prezenți arătându-se foarte prinși de muzica bucureștenilor, băgându-se la un pogo numai bun de încălzit pentru următorul show!

Și iată că cea mai așteptată trupă a serii, E-An-Na, și-a făcut apariția în jurul orei 22:00, începând în plină forță cu cele mai cunoscute piese ale lor și primiți cu aplauze de fanii veniți să le asculte noul EP lansat. Bineînțeles, pogo-ul nu a lipsit nici el, iar publicul s-a headbang-uit, a cântat, ba chiar a „întins” și o horă, că doar nu se poate un concert E-a-na fără așa ceva!

Aplauze, peste aplauze, cântat și voie bună – așa s-a prezentat întregul concert E-an-na care a încheiat spectaculos o seară de duminică metalistă.

Și chiar dacă se putea mai bine din punct de vedere numeric, publicul a fost pe măsura așteptărilor și s-a bucurat de fiecare trupă ce a urcat pe scenă, drept pentru care le mulțumim tuturor celor prezenți și îi așteptăm și la alte evenimente!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*