E-an-na: „Vă așteptăm la Maximum Rock Festival!” (video)

352 vizualizări

Să batem trâmbițele și să cântăm de bucurie, căci doar mai puțin de o lună mai este până ce ne vom întâlni din nou pentru o nouă ediție de neuitat Maximum Rock Festival! Și cum altfel să sărbătorim decât alături cele mai interesante trupe de metal din țară, dar și din afară?

Diversitatea își spune cuvântul când vine vorba de Maximum Rock Festival, iar trupe de prin toate colțurile lumii vor veni să urce pe scena de la Arenele Romane din București. Și pentru că nu uităm deloc și de muzica bună românească, alături de MOONSPELL, IN MOURNING și mulți alții, în cea de-a doua zi de festival, folk metal-ul sibienilor de la E-AN-NA va răsuna cât să trezească spiritul mioritic din noi! Vreți invitație specială să veniți? Stați așa, că băieții chiar au una pentru voi!

Fiind, fără îndoială, cea mai cunoscută trupă tânără de folk metal din România ce a a vut o ascensiune rapidă într-un timp scurt, formaţia a apărut în 2014, când Andrei (voce, instrumente tradiţionale) şi Ovidiu (chitară) aveau ca proiect principal trupa Prohod, din dorinţa celor doi tineri muzicieni să înfiinţeze o trupă de folk metal, in scurt timp fiind cooptati si alti membri. Astfel, trupa este formata din:

Andrei ’’Solomonar’’ Oltean – voce, fluiere, cimpoi, drâmbă, tulnic
Ovidiu „Cio” Ban – chitară
Alex Giurgeca – chitară
Dragoş Berţia – bass
Paul Bucătaru – tobe

Ioana Popescu – clape
Edwin Marc – acordeon, backing vocals

Cu un folk-metal combinând o abordare clasică a genului, cu elemente tradiţionale românesti şi pasaje de metal modern, primele trei single-uri lansate s-au bucurat de un succes considerabil in mediul online,  cele trei videouri cumulând 100.000 vizualizări pe Youtube. Fără surpriză, trupa a fost nominalizată la titlul de ‘’Best metal newcomer’’ în cadrul Metalhead Awards 2015, obţinând locul 2.

Conceptul ‘’E-an-na’’ reprezintă o lume în principiu metafizică,  în care nu guvernează legile universale din lumea noastră, legi care aduc doar haos şi distrugere. E o lume făurită pentru cei care vor să se despartă de entropie şi de orice gând negativ, pentru a se putea dedica în totalitate lucrurilor productive. E o lume pentru cei care vor să-şi urmeze calea, fără a fi abătuţi de la ea din motive mărunte.

În prezent, trupa E-an-na pregătește primul EP intitulat „Jiana”, care va conține 5 piese și a lansat chiar ieri (15 septembrie), și o nouă piesă, „Hora pe furate”.

MAXIMUM ROCK FESTIVAL va avea loc la Arenele Romane din București, în perioada 14-15 octombrie 2016, KAMELOT, SERENITY, MOONSPELL, IN MOURNING fiind doar câteva din trupele prezente la festival.

Vă reamintim că abonamentele pot fi cumpărate online pe  www.AmBilet.ro, www.IaBilet.ro, dar și în rețeaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) la prețul de 115 lei (mai sunt doar câteva), urmând ca în perioada următoare să coste 125 lei, respectiv 135 lei în timpul festivalului.

Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock, susținut de CiucPremiumDomeniile Sâmburești și recomandat de Rock FM.

Event: 14-15.10.2016 Maximum Rock Festival


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*