Elize Ryd (Amaranthe), trimisa „inapoi in bucatarie” de un hater

309 vizualizări

Elize Ryd, frumoasa solista a trupei AMARANTHE si colaboratoarea formatiei Kamelot, s-a infuriat suficient de rau pe niste „hateri” incat a simtit nevoia sa-si faca publice frustrarile.

Muziciana a scris un mesaj pe blogul sau oficial, prin care ii trage la socoteala pe cei care ii adreseaza injurii online.

„Cateodata cand ma trezesc dimineata, descopar pe pagina mea de Facebook comentarii de la un hater idiot care a tinut neaparat sa-mi scrie. Nu inteleg de ce! Exista atat de multe lucruri rele pe lumea asta: violatori, criminali, persoane agresive…cancer! Chiar trebuie sa continui? Mereu ma intreb de ce unii simt nevoia sa scrie comentarii tampite despre niste oameni pe care nici macar nu ii cunosc. Ceea ce au aceste persoane in comun este ura si invidia. Stiu ca fanii Amaranthe sunt oameni deosebiti. Plec in turnee de peste 4 ani si este o onoare sa-mi cunosc admiratorii. Daca nu simtiti ca faceti parte din aceasta categorie, va rog lasati-ne in pace. Ok, nu primesc asa de multe comentarii negative de la oameni, dar mai apare cate unul care face toti banii. Dar cea mai recenta postare nu ma afecteaza doar pe mine, ci pe toate femeile. Este clar ca tipul are o parere proasta despre noi. Consider ca mi-ai scris niste lucruri pentru ca esti slab si patetic. Cu siguranta nu ai avea curajul sa mi le spui in fata. Acum pariez ca esti fericit ca ti s-a oferit atentie. Este important pentru mine sa opresc acest gen de prostie! Foarte multi oameni sufera din cauza bullying-ului de pe internet si devin deprimati. Sunt 100% impotriva promovarii urii pe internet si impotriva oprimarii femeilor. Trebuie sa spunem NU de cate ori vedem asa ceva!”, a scris Elize.

Se pare ca un anumit hater ar fi trimis-o „inapoi in bucatarie” pe Elize si ar fi jignit-o spunandu-i „you suck”.

Ultimul disc semnat Amaranthe a aparut in 2013 si poarta denumirea de „The Nexus”. Acesta a fost bine primit de critica desi trupa ramane una controversata din cauza amestecului inedit dintre muzica pop pura si metal.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*