Festivalului Gugulan Rock – un vis frumos impartasit publicului

1.196 vizualizări

Festivalului Gugulan Rock s-a incheiat de cateva zile, iar organizatorii, dupa o scurta analiza, se gandesc deja la editia festivalului din 2017.

„A luat sfârşit ediţia cu numărul trei a Festivalului Gugulan Rock, organizat în perioada 05 – 07 august a.c., la Caransebeş. Asociaţia Gugulan Rock, organizatoarea evenimentului, doreşte să mulţumească celor peste 600 de participanţi, veniţi din ţară şi străinătate, care au creat o atmosferă unică în cele trei seri de concerte şi au cântat alături de cele 14 formaţii sosite din ţară şi din Israel, Ungaria, Croaţia sau Serbia.

Acest eveniment nu ar fi fost posibil fără sprijinul autorităţilor locale, al Primăriei Municipiului Caransebeş, reprezentată la festival de către domnul primar Felix Borcean, al Casei de Cultură Municipale George Suru din Caransebeş, prin domnul Ioan Cojocariu, al oficiului pentru cultură, artă şi ştiinţă din cadrul Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, prin domnul Robert Schorr, al sponsorilor evenimentului şi al voluntarilor care au ajutat la organizarea lui precum şi al partenerilor media. Adresăm mulţumiri celor de la ISU Timiş şi Caraş-Severin, Poliţiei Municipale şi Locale din Caransebeş, Jandarmeriei şi celorlalte instituţii care s-au implicat în buna desfăşurare a festivalului.

Aşa cum declaram şi înainte de eveniment, ne-am dorit să facem lucrurile diferit anul acesta, la a treia ediţie a Festivalului Gugulan Rock. De ce? Pentru că numai crescând de la an la an implicarea noastră şi nivelul organizării, dar şi nivelul formaţiilor participante, vom putea să oferim publicului nostru şansa de a vedea în această parte de ţară un festival rock în aer liber care să se apropie, încet-încet, de cele cu tradiţie din Europa. Am riscat pentru asta, am venit cu bani de-acasă, am căutat ajutor peste tot şi l-am găsit uneori unde ne aşteptam cel mai puţin, am investit mult timp şi energie în acest proiect şi avem convingerea că am făcut ceea ce trebuie pentru Caransebeş, dar şi pentru toţi iubitorii de muzică rock din zona noastră şi de pretutindeni.

Am avut parte de reacţii pozitive şi multe încurajări din partea voastră şi suntem încrezători în viitorul acestui festival, un vis frumos al nostru, pe care l-am împărtăşit cu voi toţi şi în care credem din tot sufletul.

Ne vedem în 2017!

Asociaţia Gugulan Rock / Caransebeş, 09.08.2016″

Gugulan Rock Festival Afis nou


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*