Five Finger Death Punch a lansat un lyric video pentru piesa „Living The Dream”

Five Finger Death Punch 2020
Five Finger Death Punch 2020
263 vizualizări

Americanii de la FIVE FINGER DEATH PUNCH au lansat un lyric video pentru piesa „Living The Dream”. Piesa este extrasă de pe viitorul material discografic, intitulat „F8” și care va fi lansat pe data de 28 februarie 2020.

Five Finger Death Punch va suține un turneu european alaturi de Megadeth si Bad Wolves, iar ultimul șhow va avea loc în 22 februarie la Arena Armeec  din Sofia(Bulgaria).

În cadrul acestui turneu au apărut și probleme în componența formației. Pe 5 februarie, înaintea concertului din Hamburg trupa a postat pe FB următoarele:

„Din cauza circumstanțelor neprevăzute, fratele nostru Jason Hook nu va putea concerta în această seară. El are nevoie de timp suplimentar pentru recuperarea sa și trebuie să se retragă din turul curent pentru a avea ocazia să facă acest lucru. Am discutat acest lucru ca o trupă, iar bunăstarea lui Jason este prioritatea noastră – sănătatea este pe primul loc.

A fost dorința expresă a lui Jason să continuăm turul, așa că, cu binecuvântarea lui Jason, l-am invitat pe prietenul nostru Andy James, care a acceptat să ne ajute și să termine turul pentru Jason.

Suntem recunoscători pentru că Andy a urcat și vom continua să oferim spectacolul extraordinar pe care fanii îl merită în fiecare seară”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*