Fleshgod Apocalypse intră în studio pentru înregistrarea unui nou album

285 vizualizări

Trupa italiană de symphonic death metal Fleshgod Apocalypse tocmai a intrat în studio pentru a înregistra continuarea albumului „King”, apărut în 2016 și foarte bine primit atât e public, cât și de critica de specialitate. Solistul și bateristul Francesco Paoli a declarat următoarele:

„E oficial, ne-am întors în sfârșit în studio și se simte excelent! Ultimul an a marcat trecerea într-o nouă etapă a trupei, astfel încât am simțit nevoia să revenim puțin la rădăcinile noastre death metal și, în același timp, să ne împingem limitele și mai departe, pentru a putea atinge un nivel mai amplu de varietate și de influențe în crearea melodiilor. Ne-am dorit ca acest album să fie dur, dar și organic și imprevizibil, ca și când ar avea o viață a sa. Din acest motiv am ales să invităm alături de noi câțiva muzicieni, o întreagă orchestră de coarde și chiar un cor!

Suntem de asemenea foarte încântați de prima noastră colaborare cu legendarul producător Jacob Hansen (Volbeat, Destruction, Aborted, Epica). Este omul din spatele a nenumărate albume excepționale și unul dintre producătorii noștri preferați. Din punctul meu de vedere, întoarcerea ca vocalist echivalează cu ultima șansă de a înregistra partea de tobe pe un album Fleshgod Apocalypse, iar această revelație m-a inspirat foarte mult când am compus aceste bucăți. Chiar cred că acest album va fi o piatră de hotar pentru mine, în calitate de baterist.”

Albumul care deocamdată nu are un nume este programat să apară în primăvara anului 2019.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*