Florin Barbu a părăsit formația Implant Pentru Refuz

Florin Barbu
Florin Barbu
1.542 vizualizări

Florin Barbu, basistul formației timișorene Implant Pentru Refuz a postat pe FaceBook un mesaj prin care anunță că părăsește trupa în care a activat un an de zile.

Florin Barbu a mai activat în alte formații precum Cargo, Partizan, Timpuri Noi, Proconsul, Blazzaj, dar a avut și colaborări alături de Endless Zone, Electric Brother, Stepan Project, A.G. Weinberger, Brigada Artistică Urbană (B.A.U), Mike Peterson sau Florin Chilian.

Florin Barbu paraseste formatia Implant Pentru Refuz

Vă invităm să citiți un interviu forte interesant cu Florin Barbu aici: Dincolo de microfon #1: Florin Barbu (Implant Pentru Refuz)

Implant Pentru Refuz a postat pe FaceBook un mesaj în care confirmă plecarea lui Florin Barbu și anunță înlocuitorul acestuia:

„Cu regret și părere de rău, anunțăm că Implant Pentru Refuz și Florin Barbu pornesc pe drumuri diferite. Mulțumim, Florin pentru această călătorie frumoasă, plină de concerte, trăiri și amintiri pe care nu le vom uita niciodată. Chiar dacă drumurile noastre se despart, întotdeauna vei rămâne o parte importantă din Implant Pentru Refuz și istoria acestei trupe.

De astăzi, Implant Pentru Refuz își continuă drumul alături de Czifrak Stefan.
Bun venit înapoi, frățioare!”

 

Implant Pentru Refuz (2019) înseamnă:
– Octavian “Vita” Horvath – voce
– Valentin “Freaky”Popescu – chitară şi voce
– Razvan “Meshu” Nicov – chitară
– Alexandru Hera – tobe
– Ştefan „Pişta” Czifrak – bass

Ştefan „Pişta” Czifrak - Implant Pentru Refuz
Implant Pentru Refuz

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*