Formatia Altar concerteaza in Arad!

443 vizualizări

Vineri, 19 decembrie, incepand cu ora 21:00, titanii rockului romanesc te asteapta in club NERV cu cel mai tare show al momentului. Formatia ALTAR s-a impus inca de la primele aparitii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din Romania.

Promotoare a muzicii de atitudine, ALTAR a scris un important si consistent capitol din istoria muzicii rock romanesti, editand doua EP-uri si cinci albume, concertand cu succes in toata tara , fiind nominalizata si desemnata in repetate randuri de catre public si presa de specialitate drept cea mai buna trupa rock din tara.

Dupa 24 de ani de prezenta in prima linie a rock-ului din Romania, ALTAR ramane in continuare una dintre cele mai spectaculoase trupe live romanesti , fiecare concert al formatiei fiind o experienta unica pentru public.

Pentru concertele din 2014, ALTAR pune in scena “Rapsodia Romaneasca”, un nou show-concept ancorat in actualitate din toate punctele de vedere: rock modern , insertii electro si etno-folclorice, un adevarat spectacol de calibru international ce nu trebuie ratat.

In deschidere: trupa BLACKJACK (Timisoara)

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*