Formatia Axis s-a inscris la „Maximum Rock – Suport pentru Underground”

236 vizualizări

Formatia AXIS din Timisoara s-a inscris la „Maximum Rock – Suport pentru Underground”.

Grupul timisorean este adeptul sonoritatilor de tip rock, cu multe influente blues, ceea ce face ca trupa Axis sa fie o prezenta rara pe scena locala.

Formula actuala a trupei ii include pe Silviu Iliescu la voce si chitara, pe Dejan Kotarcic la bas si pe Ranko Varga la tobe.

Trupa s-a inscris la „Maximum Rock – Suport pentru Underground” din dorinta de a beneficia de o expunere mai mare si de a-si face mesajul auzit. Iata ce spun membrii grupului:

„Suntem o formatie romano-sarba si deoarece dorim sa ne facem auziti, pentru ca, in perspectiva noastra, avem ceva de zis, ne-am hotarat sa participam la acest concurs. Este pentru prima oara cand facem asta si speram ca va iesi bine, indiferent daca vom castiga sau nu. Multumim pentru oportunitate”.

Trupa s-a inscris cu doua piesa: „Cadillac Blues” si „Come On Home Babe”, care pot fi ascultate AICI.

Inscrierile la concurs continua! Afla cum poti sa iei si tu parte la „Maximum Rock – Suport pentru Underground”

Axis MR SPU copy
Reamintim ca finala concursului „Maximum Rock – Suport Pentru Underground” se va desfasura in Club Colectiv din Bucuresti, in data de 18 mai 2014.

Pentru ca trupele sa aiba ocazia sa ia parte la eveniment, acestea trebuie sa se inscrie, respectand pasii din regulamentul de pe SITE.

„Maximum Rock – Suport Pentru Underground” a luat nastere in 2008 si este cu siguranta cel mai indragit concurs de muzica rock, live, din Romania, o rampa de lansare pentru formatiile tinere. Dintre formatiile premiate la editiile precedente, care deja si-au croit un drum pe scena underground din Romania amintim: Stilborn (locul 1 – 2010), Monarchy (locul 2 – 2010), White Walls (locul3 – 2010), Act (locul 3 -2009), Vespera (locul 1 – 2008), Krepuskul (mentiune – 2008).

Cat despre premii, acestea sunt oferite de catre Guitar Shop si constau in:

– Locul 1 – 5.000lei (Voucher)
– Locul 2 – 2.000 lei (Voucher)
– Locul 3 – 1.000 lei (Voucher)

Sumar:

1 februarie 2014 – 15 aprilie 2014: inscrierea formatiilor
15 – 25 aprilie 2014: jurizarea formatiilor
30 aprilie 2014: anuntarea celor 8 finaliste
18 mai 2014: Finala / Colectiv Club

Guitar Shop este distribuitor oficial in Romania pentru mai multe firme de instrumente muzicale printre care amintim: Fender, Jackson, Gibson, Epihone, Godin, Taylor, Gretsch, Roland, Boss, Dunlop, DigiTech, Meinl si multe altele, avand magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov si Sibiu.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*