Formatia Dirty Shirt a lansat videoclipul melodiei „Maramu'”

501 vizualizări

Asa cum ne-a promis, formatia DIRTY SHIRT a lansat videoclipul piesei „Maramu'”. Melodia face parte de pe cea mai recenta aparitie discografica a grupului, albumul „Dirtylicious” (2015), considerat unul dintre cele mai bune albume metal realizate in Europa in 2015. 

Produs de Cristian Balanean (Om Creatives/ chitara Dirty Shirt) si Sergiu Negrean (Pixel Battalion) materialul transmite ambianta specifica Maramuresului: muzicienii sunt imbracati in costume populare iar videoclipul a fost filmat in Sugau (Sighetu’ Marmatiei), intr-un cadru 100% autentic. Formatia a utilizat ca decor locuinta familiei Turda, ai carei membrii au contribuit din plin la originalitatatea povestii.

Painea proaspata se coace fix in fata ochilor nostri, cheful este in toi si se petrec tot felul de nazbatii! Scenele hazlii abunda iar artistii nu se sfiesc in ceea ce priveste abilitatile lor actoricesti, punand in scena momente savuroase.

Incantati de felul in care a decurs totul, membrii trupei au declarat urmatoarele:

„Ultimul weekend din luna august, cand am filmat videoclipul Maramu’, va ramane unul memorabil pentru trupa. Desi eram obositi dupa concertul sustinut la festivalul medieval din Sighet si a trebuit sa ne trezim foarte devreme sub comanda lui Cristi, odata ce ne-am imbracat in costumele traditionale maramuresene, ambianta a devenit excelenta. Toata ziua a ramas la fel, combinand utilul (filmarea videoclipului) cu placutul (practic a fost un chef ce a tinut toata ziua). Felul cum am fost primiti de familia Turda e de nedescris, si le multumim din tot sufletul: de la mese copioase pana la rezolvarea nevoilor tehnice si logistice pentru videoclip.”

„Maramu'” poate fi vizionat mai jos:

In 2015 se implinesc 20 de ani de la intemeierea grupului, ocazie care va fi sarbatorita asa cum se cuvine, printr-un turneu aniversar special, care va avea loc in luna noiembrie.

Dirty Shirt va canta in trei orase importante din tara :

Bucuresti : 12 noiembrie 2015 / Club Colectiv

Timisoara : 13 noiembrie 2015 / Club Daos
Cluj-Napoca : 14 noiembrie 2015 / Club The Shelter.

Fiecare dintre spectacole va fi special. In primul rand, formatia va canta un playlist vast, care va include si melodii de pe vechile albume si chiar si de pe demo-uri. La concerte vor lua parte numerosi invitati iar fanii vor putea viziona in exclusivitate extrase din documentarul artistic „Dirty Shirt – 20 de ani”, ce va fi publicat integral ulterior.

Ce mai! Cheful va fi in toi, va curge cu surprize si cu licori bahice iar Dirty Shirt va face ce stie mai bine – va oferi un spectacol metal la cele mai inalte standarde, dovedind, inca o data, de ce grupul a ajuns atat de departe, numarandu-se printre cele mai apreciate formatii de Crossover Metal din Europa!

Pe langa concertele din cadrul turneului aniversar, Dirty Shirt va canta in data de 7 noiembrie 2015 la Festivalul Top T Buzau. 

Din 1995 si pana acum, prin munca, devotament, talent si originalitate, Dirty Shirt a prezentat pe cele mai mari scene din Romania si din lume un brand 100% autentic de metal. Dirty Shirt a castigat locul 2 la Wacken Metal Battle in 2014, cel mai prestigios concurs metal din lume si a plecat acasa cu trofeele pentru „Best Rock Ambassador” (Metalhead Awards) si „Best Romanian Metal Act” (Maximum Rock Awards), acordate in cadrul celor mai mari ceremonii de premiere din Romania, in sfera muzicii rock.

In data de 29 aprilie 2015, formatia a lansat cel de-al patrulea album din cariera, „Dirtylicious”, care a cucerit piata europeana, obtinand exclusiv recenzii pozitive din partea publicatiilor renumite de pe continent. „Dirtylicious” este follow-up-ul precedentelor „Same Shirt, Different Day” -2010 si „Freak Show” – 2013, si ele foarte apreciate de public si de criticii de specialitate.

In ultimii 5 ani, Dirty Shirt a sustinut peste 200 de concerte, atat pe plan local, cat si international, in cadrul turneelor de anvergura. Recent, formatia a obtinut sprijinul Wacken Foundation (Dirty Shirt este prima formatie care a primit acest privilegiu) pentru a pune in scena o productie remarcabila, care a facut ca formatia sa fie laudata, obtinand titulatura de „cea mai profesionsita trupa din Romania”.

Dirty Shirt este endorser oficial Washburn si Randall, dupa ce a fost contactata de catre reprezentantii celebrelor firme, care au fost incantate de muzica trupei si de rezultatele exceptionale ale acesteia la show-urile sustinute in strainatate.

Bilete turneu aniversar:

Biletele se pot achizitiona exclusiv Online, prin www.AmBilet.ro

Bucuresti:20 Ron (primele 50 de bucati), 25 Ron (presales) / 30  Ron (at the door)  Eveniment FB.
Timisoara15 Ron (primele 50 de bucati), 20 Ron (presales) / 25  Ron (at the door) Eveniment FB.
Cluj-Napoca15 Ron (primele 50 de bucati), 20 Ron (presales) / 25  Ron (at the door) Eveniment FB.
In ziua concertelor biletele se achizitioneaza doar de la intrarea in locatie, in limita locurilor disponibile!

De retinut: Biletele comandate prin www.AmBilet.ro sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de cumparator sau pot fi prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*