Front – „Colț de gând” (videoclip nou)

1.428 vizualizări

Formația clujeană FronT a lansat un nou videoclip pentru piesa „Colț de gând”, pe care îl puteți viziona mai jos.

Pe partea audio, înregistrarea și producția au fost realizate alături de Nimrod Szedlacsek la „Corvin Recording Studio” din Cluj, iar de mastering s-a ocupat Marius Costache la „Studio148” în București. Partea video poartă semnătura lui Alex Lasc de la „Lasc Media”, DOP, care s-a ocupat de concept, scenariu, filmat, montaj și culoare, avându-i ca sprijin la filmări pe cameramanii Horia Hațeg de la „Horia Hațeg Videography” și Andrei Stanea de la „Art Evolution Romania”.

Piesa a fost înregistrată de: Ciprian Sav (chitară acustică), Julia Kocis (tobe), Albert Freeman (chitară bass), Iulian Andercău (chitară electrică/solo), Mihai Șarlea (voci), Nimrod Szedlacsek (clape/FX)

Trupa FronT a avut o activitate intensă în ultima vreme, atât în studio, cât și pe scenă, iar 2017 s-a anunțat cel puțin la fel de dinamic. Din punct de vedere discografic, 2016 a început cu lansarea Live-ului acustic „Cut the Cords Acoustic Sessions Live Vol.1”  A urmat videoclipul single-ului „Alive” și, mai apoi, preproducția EP-ului „Alive”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*