Gene Simmons (Kiss) clarifica lucrurile: „Sustin din toata inima pe cei suferinzi de depresie”

151 vizualizări

Rasturnare de situatie in cazul controversatelor declaratii facute de catre basistul trupei Kiss, in urma carora a primit o sapuneala zdravana din partea colegului de breasla Nikki Sixx (Mötley Crüe).

Vedeti [aici] intreaga poveste.

Gene Simmons a fost tinta unor replici dure din partea lumii din showbiz si a publicului dupa ce a aparut ca fiind extrem de rece si dur fata de oamenii care sufera de depresie. Lucrurile s-au aprins de-a binelea dupa ce Nikki Sixx l-a criticat dur pe Gene in cadrul propriei emisiuni radio.

Ca urmare, Simmons a incercat sa dreaga lucrurile, postand pe pagina sa de Facebook urmatoarea declaratie:

Depresia este o afectiune foarte serioasa si este extrem de trist atunci cand cineva o dobandeste, mai ales o persoana draga tie.

Nu am comentat asupra interpretarilor aparute in presa cu privire la afrimatiile mele anterioare, asa ca, vreau sa fac putina lumina si sa clarific lucrurile.

Sustin din toata inima si sunt solidar cu oricine sufera de vreo boala, in special depresie.

Niciodata insa nu m-am purtat cu manusi atunci cand este vorba de sentimentele mele fata de uzul de droguri si alcoolici.

Undeva pe parcursul declaratiilor mele foarte directe si, probabil, incorecte politic despre abuzul de droguri si alcoolici, lucrurile au fost interpretate gresit ca fiind atacuri la adresa celor care sufera de depresie.

Sa fac comentarii rautacioase despre depresie nu a fost niciodata intentia mea.

Si nu, nu incerc sa ma apar acum, aici, facandu-va o lista cu multimea de misiuni de caritate si ajutorare in care sunt implicat.

Nu este despre mine. Este despre a scapa de preconceptii si de a clarifica situatia. Sunt alaturi de oricine sufera de depresie.”

Asadar, Simmons ramane pe pozitii cu privire la sentimentele anti-drog si anti-alcool, insa simte ca declaratiile sale cu privire la depresie au fost interpretate gresit, ceea ce nu a fost intentia sa.

Intre timp, cateva posturi radio din Australia au banat de la emisie piese ale formatiei Kiss, ca si reactie la comentariile initiale ale lui Simmons.

Ce spuneti? Il credeti pe Gene?


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*