God The Barbarian Horde te invita la editia de anul acesta a Maximum Rock Festival!

184 vizualizări

Apreciata formatie GOD THE BARBARIAN HORDE s-a intors de la editia de anul acesta a celui mai mare festival de metal din Europa, Wacken Open Air, cu forte proaspete, dupa ce a fost primita cu bratele deschise de publicul international.

Se pare ca la concertul trupei au luat parte peste 10.000 de metalisti care au fost foarte impresionati de prestatia romanilor.

„Imbracati in costume arhaice, cu cavaleri si iele pe scena, God au fost apreciati si aplaudati de peste 10.000 de spectatori prezenti in fata ‘Headbangers Stage'”, scrie revista Profil Cultural, prezenta la concert.

Pe langa show-ul incendiar, formatia God The Barbarian Horde a avut parte si de momente de relaxare si de amuzament. Intre acestea face parte si „lupta” simbolica dintre trupetii nostri si grupul mongolez de folk metal Nine Treasures.

„Batalia” s-a desfasurat tot in cadrul Wacken Open Air si a fost filmata. Ea poate fi urmarita AICI.

Prestatia oferita la festivalul din Germania i-a pregatit pe artistii de la God pentru un alt eveniment important, si anume Maximum Rock Festival 2013, unde formatia va canta alaturi de nume precum My Dying Bride, Samael, Leaves’ Eyes, Atrocity, The 69 Eyes, Dirty Shirt, Abigail, Psycho Symphony, White Walls si tba!

God The Barbarian Horde va urca pe scena pe data de 25 octombrie 2013 si a tinut sa ii invite pe toti metalistii din Romania la show!

Trupa a transmis un mesaj special pentru toti cei care sunt fani ai sonoritatilor grele. Urmareste videoclipul de mai jos ca sa afli mai multe.

MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2013 cu o editie INDOOR ce se va desfasura in perioada 25-26 octombrie 2013, in Turbohalle din Bucuresti.

Printre formatiile anuntate pana in acest moment se numara: My Dying Bride, Samael, The 69 Eyes, Atrocity, Leaves’ Eyes, God, Dirty Shirt, Abigail, Psycho Symphony, White Walls si tba.

Pe langa concerte, evenimentul va gazdui si alte activitati adiacente, dar si un mare targ de produse rock, unde cei prezenti isi vor putea achizitiona de la tricouri la reviste si alte accesorii rock.

Acum poti achizitioneaza bilete la concerte prin transfer bancar!!!

Bilete pentru o singura zi:
90 lei: pana la data de 30 septembrie
100 lei: in perioada 1 – 24 octombrie
115 lei: pentru ziua de 25 octombrie
125 lei: pentru ziua de 26 octombrie

Abonamente individuale:
145 lei: pana la data de 4 septembrie
160 lei: in perioada 5 – 30 septembrie
175 lei: in perioada 1-24 octombrie
200 lei: in perioada 25-26 octombrie

Biletele si abonamentele se pot achizitiona deja din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro).

IMPORTANT: Primele bilete / abonamente achizitionate participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet / trupa cu formatiile The 69 Eyes, My Dying Bride, Atrocity, Leaves’ Eyes etc. Pentru aceasta cei interesati trebuie sa trimita un email la festival@maximumrock.ro (subiect: Meet and greet MRF) in care, pe langa numele complet, codul de bare al biletului si data achizitiei, trebuie sa numeasca si formatia la care doresc sa participe la meet & greet.
O lista cu primele persoane care participa la meet & greet poate fi consultata AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*