Grimus acustic la Gradina Verona

299 vizualizări

Joi, 18 iulie, de la ora 19:00, vara de concerte acustice continua la Gradina Verona din Bucuresti!

De aceasta data a venit randul celor de la Grimus sa ne ia la o tura printre compozitiile lor cand energice si optimiste, cand profunde si pline de semnificatii.

Au o vara de foc in care participa la unele dintre cele mai importante festivaluri din tara si din Europa (B’estfest, Peninsula/Felsziget, Arezzo Wave Love – Italia, Waves Vienna – Austria), insa pe 18 iulie Grimus vor veni la Bucuresti pentru un concert special, acustic si elegant, inGradina Verona.

In prezent, Grimus pregatesc cel de-al treilea album de studio, „Emergence”, „cel mai complex, matur si sincer mod in care s-au exprimat vreodata”, in cuvintele solistului Bogdan Mezofi.

Acesta urmeaza sa fie lansat in aceasta toamna iar de pe el am facut deja cunostinta cu primele doua single-uri, „Priveste-ma” si „High”, pe care abia asteptam sa le auzim in variante acustice. 

Grimus – Priveste-ma (video)

Grimus – Face the Light (Acoustic in Transylvania)

Concertele acustice de la Gradina Verona vor continua pe parcursul verii, din doua in doua saptamani, cei mai importanti artisti romani de rock, indie si jazz venind in splendida gradina din spatele librariei Carturesti pentru niste concerte deosebite, lejere si cu dichis! O serie de evenimente provoked by Grolsch, organizate de catre Overground Music si Carturesti si cantate de Radio Guerrilla.

Joi, 18 iulie

Grimus acustic
Gradina Verona, str. Arthur Verona nr. 13-15, Bucuresti
ora 19:00
intrare: 30 lei

Grimus:
Bogdan Mezofi (voce)
Valentin Rauca (chitara)
Cristian Csapo (chitara)
Lehel Kiss (clape)
Titus Vadan (bass)
Tamás Adorjáni (tobe)

Website: http://www.grimus.ro  
Facebook: http://fb.com/grimusworld  
Twitter: 
http://twitter.com/grimusworld

Sursa: Comunicat de presa
 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*