Grimus – Castiga 3 bilete duble la concertul de la Bucuresti

139 vizualizări

Formatiile GRIMUS si ASTERO sarbatoresc cum se cuvine venirea primaverii cu intreg alaiul de ocazii menite sa le incante pe domnisoare. Cele doua trupe vor sustine un concert pe data de 07.03.2013 in Club Fabrica, de la ora 21:00.

Initial evenimentul a fost programat sa aiba loc la Club Why Not pe data de 8 martie, dar administratia localului i-a anuntat pe artisti ca nu va putea gazdui show-urile din motive tehnice, ceea ce a dus la schimbarea venue-ului.

Trupele va asteapta pe data de 7 martie in Fabrica si isi cer scuze pentru schimbari.

Pretul unui bilet de concert este de 20 lei .

Biletele sunt disponibile la club, sau info:0732 991 711

Alte informatii despre concert gasiti AICI.

CONCURS:

Poti castiga una din cele 3 invitatii duble la concertul Grimus si Astero din data de 7 martie 2013, invitatii oferite de catre Maximum Rock si Rock Events, daca, dupa ce dai LIKE la pagina de FACEBOOK (foarte important), ne spui AICI (link) 2 piese Grimus pe care doresti sa le ascultati in cadrul acestui concert. Nu uita ca dupa ce ai postat cele 2 piese sa dai un SHARE  (foarte important) la acest concurs.

Data limita pentru a participa la acest concurs este 5 martie, iar in data de 6 martie vom anunta castigatorii, pe aceasta pagina.

CASTIGATORII:

1. Oana Carvatchi
2. Maria Bogoescu Ardelea
3. Stoeanof Andrei

Invitatiile se ridica de la Club Fabrica, in ziua concertului, pe baza unui act de identitate (Lista Maximum Rock).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*