High on Fire anuleaza turneul din cauza problemelor medicale ale chitaristului Matt Pike

210 vizualizări

Toamna trecută, High on Fire au fost forțați să renunțe la turneul lor cu Municipal Waste din cauza unei „urgențe medicale care a condus la amputarea parțială a unuia dintre degetele de la picior„. Așa îngrozitor cum sună, totuși Pike a reușit să-și țină bărbia sus, ba chiar s-a și distrat pe seama asta.

Acum, din nefericire, lucrurile au luat o altă întorsătură: Matt se confruntă cu o posibilă amputare a unui alt deget. High on Fire au anunțat că anulează turneul care urma să înceapă la sfârșitul aceastei săptămâni. Pike a dezvăluit, de asemenea, că diabetul este cauza principală care i-a provocat problemele recente de sănătate. Iată declarația trupei:

“Dragi prieteni și fani,

Pentru frații mei, trupa mea și oricine altcineva care este afectat de cele întâmplate. Îmi cer scuze pentru inconvenientele acestei anulări. Mă simt de parcă aș explica fulgerul care lovește de două ori. Nu voiam nimic mai mult pe lumea asta decât să cânt aceste piese live, nu să anulez ceva ce spun că voi face.

Sunt un războinic pentru arta noastră și am îndurat câteva lucruri dureroase în ceea ce facem noi. Timpul și repetarea acestui lucru este coșmarul meu și aproape imposibil. În acest moment, sunt supus la un risc destul de mare de a pierde degetul și/sau să pierd o porțiune mai mare a piciorului din cauza diabetului.

Această boală arată doar cum ne poate afecta viața. Vă rog să mă iertați și dacă știți câte ceva despre mine, atunci știți că eu nu aș face în mod normal așa ceva. Ne vom întoarce!”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*