Iepurasul le-a pregatit un cadou rockerilor din Romania

183 vizualizări

Se apropie Sarbatorile Pascale iar Iepurasul Metal, impreuna cu Promusic Events si Maximum Rock, le ofera fanilor Romanian Rock Meeting un cadou potrivit pentru aceasta perioada.

Desi toate biletele la promotional au fost epuizate, organizatorii, cu aprobarea managementului formatiilor, au decis sa suplimenteze numarul acestora (in valoare de 87 de lei) si sa prelungeasca perioada in care ele pot fi achizitionate pana pe data de 9 aprilie 2015. Consideram ca, astfel, puteti sa le faceti celor dragi cel mai frumos dar de Paste!

Din data de 10 aprilie, biletele se scumpesc si vor putea fi achizitionate la suma de 95 de lei.

Romanian Rock Meeting se va desfasura pe parcursul a doua zile – 14 si 15 mai 2015 – avand o „Club Day”, care va avea loc pe 14.05 in Club Colectiv si culminand cu data de 15 mai 2015, cand vor urca pe scena titanii germani ai metalului, BLIND GUARDIAN, alaturi de compatriotii de la Orden Ogan si formatia romaneasca Dirty Shirt.

Pe 14 mai vor sustine recitaluri trupele Tiarra, Krepuskul si to be announced. La „Romanian Rock Meeting Club Day”, din Colectiv, accesul se va face pe baza biletului la Romanian Rock Meeting. Acesta va fi preschimbat intr-o bratara pe care purtatorul este obligat sa o pastreze, deoarece doar pe baza acesteia se va face accesul pe data de 15 mai 2015, la Blind Guardian, Orden Ogan si Dirty Shirt. Pentru cei care nu doresc sa participe la prima zi a evenimentului, accesul in data de 15 mai se face direct pe baza de bilet de intrare.

ATENTIE! Cei care isi scot bratara si se prezinta la Arenele Romane doar cu biletul rupt, sau fara acesta NU vor putea intra la spectacol. Intrarea se face doar pe baza acestei bratari, sau dupa caz, pe baza biletului in forma lui intreaga.

Astfel, cei care si-au cumparat deja bilet la eveniment, se pot prezenta fara alte formalitati si pe data de 14 mai la „Club Day”. Aceia care urmeaza sa isi cumpere, vor avea, la randul lor, acces gratuit la acest spectacol din Club Colectiv.

INFORMATII DESPRE BILETE:

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro), prin IaBilet.ro si prin sistemul PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Bilet VIP – 200 lei / 45.5 euro (40 bucati, disponibile doar prin PayPal) – include:
– acces eveniment

– acces warm up party eveniment*
– acces meet & greet pentru toate formatiile din eveniment
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui eveniment se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest bilet VIP dvs puteti alege unul dintre acestea.

Romanian Rock Meeting – VIP Ticket


Pentru persoanele care doresc sa achizitioneze bilete VIP, organizatorii vin in intampinarea lor si le ofera posibilitatea de a le plati in doua rate astfel:
– prima rata de 100 lei prin sistem PayPal
– a doua rata, in valoare de 100 lei, in ziua concertului la ridicarea biletului VIP de la casa de bilete.

Romanian Rock Meeting – VIP Ticket (2 rates)

Bilete Normale:
  – 69 lei (15.5 euro) pana la data de 31.08.2014 – Sold Out!
  – 78 lei (18 euro) – Sold Out!

  – 87 lei (20 euro)  in perioada 27.02.2015 – 09.04.2015 Disponibile doar prin PayPal!

 

Romanian Rock Meeting – Normal Ticket

  – 95 lei in perioada 10.04. – 14.05.2015 Disponibile in reteaua www.IaBilet.ro,  si in toata reteaua Eventim www.eventim.ro !
  – 110 lei in ziua evenimentului: 15.05.2015 Indisponibile momentan!

Biletele / abonamentele achizitionate prin paypal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

   Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici: 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*