Iggy Pop and The Stooges au terminat inregistrarile pentru noul album

115 vizualizări

IGGY AND THE STOOGES au terminat inregistrarile pentru noul album, „Ready To Die„. Dupa 6 ani de pauza, maestrii proto-punk-ului sunt gata sa ia lumea pe sus cu o aparitie discografica revolutionara.

Materialul a fost mixat de Ed Cherney, care a facut declaratii extrem de interesante despre disc.

Este in vechiul stil Stooges. Este crud. Piesele sunt exceptionale, dar nu au referene grandioase. As putea spune ca reprezinta Antichristul imnurilor„, a spus Cherney.

De productie s-a ocupat James Williamson, chitaristul formatiei, care a asaltat studiourile Fantasy din San Francisco. Vocea a fost inregistrata de Iggy in Miami. „Ready to Die” este primul album al lui Williamson cu Stooges, dupa 40 de ani de pauza!

Muzicianul s-a intors in trupa dupa moartea lui Ron Asheton, survenita in 2009. Ultimul sau material alaturi de colegii sai a fost „Raw Power”, lansat in 1973.

Doua titluri de piese de pe noul album sunt „I Got A Job But It Don’t Pay Shit” si „Gun„.

Iggy nu a stat cu mainile in san in tot acest timp. El a lansat o compilatie solo de cover-uri dupa artisti faimosi – Frank Sinatra, The Beatles si Edith Piaf.

Mai mult, el apare si pe colectia de cantece de pirati, intitulata „Son Of Rogue’s Gallery: Pirate Ballads, Sea Songs and Chanteys„. Materialul ii mai are ca invitati si pe Tom Waits, Johnny Depp, Keith Richards, Patti Smith si multi altii. Va fi lansat pe data de 19 februarie 2013.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*