Iggy Pop: „Nu imi place punk-ul”

96 vizualizări

Am trait sa o auzim si pe asta! Parintele fondator al curentului punk, IGGY POP, a declarat urmatoarele intr-un interviu recent:

Nu imi place deloc punk-ul!”

El a continuat insa prin a explica:

Ei (oamenii din industrie) trebuie sa aiba un loc in care sa ma bage pentru a avea niste repere. Considera ca trebuie sa explice exact ce insemn unui public la fel de needucat ca ei. Asa se naste ideea de ‘punk’. Etichetele sunt in regula, dar sunt si obositoare„, zice Iggy.

Artistul a continuat prin a povesti ca a fost nevoit sa participe la o emisiune radio pentru a promova un concert la care nu se vandusera toate biletele.

Am acceptat, doar ca reporterul m-a pus sa vorbesc despre 5 piese punk. Le-am spus in fata: Nu imi place punk-ul”, a marturisit Iggy..

Cat despre incidentul de la editia de anul acesta a Festivalului SXSW din Austin, Texas, cand Iggy ar fi amenintat publicul ca isi va scoate penisul, solistul declara:

„Nu i-am amenintat. Nu mi-am aratat niciodata penisul. Este un mit urban. Din cand in cand, el mai iese afara sau imi cad pantalonii intamplator”, explica (ironic) muzicianul.

Cel de-al 5-lea album de studio semnat Iggy And The Stooges a fost lansat in luna aprilie a acestui an si este follow-up-ul efortului discografic din 2007, intitulat „The Weirdness”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*