Implant Pentru Refuz va sustine un recital la Posada 2015

Implant Pentru Refuz
108 vizualizări

Posada Rock continua traditia de a readuce pe scena festivalului campulungean formatii care au mai cantat aici cu multi ani in urma.

IMPLANT PENTRU REFUZ revin la Campulung Muscel dupa nu mai putin de 18 ani, cand la editia din anul 1997 au obtinut un „premiu pentru calitatea textelor”. 

Calatoria IMPLANT PENTRU REFUZ a inceput in anul 1995. De atunci formatia timisoreana a reusit sa scoata nu mai putin de 7 albume, fiecare album reprezentand o treapta evolutiva prin care a trecut trupa. Fiecare reusita, fiecare esec reprezinta pentru formatie o noua piatra de fundatie, un nou postament pentru viitoarele albume. IMPLANT PENTRU REFUZ pune suflet in intreaga sa creatie si imparte puternice sentimente cu fanii sai.

IMPLANT PENTRU REFUZ a cantat pe aceleasi scene cu trupe precum Megadeth, Soulfly, 25 ta Life, Clowfinger, Deftones, Sick of it all, Cradle Of Filth, The Exploited, Dog Eat Dog, Kultur Shock sau Korn.

In martie anul acesta, IMPLANT PENTRU REFUZ a lansat cel de-al saptelea album din cariera „Cartography”, realizat dupa o campanie de crowdsurfing incheiata cu succes. Lansarea a fost urmata de un turneu national de promovare a albumului in douasprezece orase din tara, iar toamna incepe la Campulung cu un nou turneu national de sarbatorire a 20 de ani de cariera. 

Componenta actuala:

Octavian Horvath – voce, Valentin Popescu – chitara, Razvan Nicov – chitara, Czifrak Stefan – bas, Alexandru Hera – tobe.

Discografie:
Implant pentru refuz – 1996
Permis postsinucidere – 1997
Culori – 1999
Oameni fara fete – 2001
Monolith – 2007
Otheroot – 2009
Cartography – 2015 

Festivalul Posada Rock 2015 este organizat de Asociatia Rock Culture in parteneriat cu Primaria Municipiului Campulung si se va desfasura in perioada 4-5 septembrie pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel. Un spatiu destinat camparii va fi amenajat in imediata vecinatate a zonei care gazduieste festivalul. Camparea va fi gratuita pentru detinatorii de bilet sau abonament.

Biletele si abonamentele au urmatoarele preturi:

– 20 lei biletul pentru o zi
– 30 de lei abonamentul pentru cele doua zile de festival

si le gasiti pe www.iabilet.ro, in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops – partener Orange, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour) si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.

Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Sursa: Comunicat Posada 2015


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*