Încă puțin până la Summer Well 2016!

1.357 vizualizări

Weekendul viitor se lasă cu muzică bună aproape de București!

Cea de-a șasea ediție a festivalului Summer Well va avea loc în perioada 13-14 august la Domeniul Stirbey din orașul Buftea, aflat la 15 km de București.  10 trupe cunoscute vor urca pe scena festivalului și anul acesta, și anume: YEARS & YEARS, MILKY CHANCE, CRYSTAL FIGHTERS, THE NEIGHBOURHOOD, BØRNS, BLOSSOM, HONNE, SUNDARA KARMA, HÆLOS, headlinerii acestei ediții fiind faimoasele trupe HURTS (sâmbătă) și THE CHEMICAL BROTHERS (duminică).

HURTS
Transportul:

Linia de transport Summer Well va pleca în fiecare dintre cele două zile de festival din staţia Muzeul Ţăranului Român (în apropiere de Piața Victoriei), începând cu ora 14:30 şi va funcţiona până în jurul orei 04:00. Plecarea din Buftea se va face din staţia amenajată lângă Domeniul Ştirbey, iar durata unei călătorii este de aproximativ 30 minute.

Doritorii vor putea ajunge la Summer Well şi cu maşinile proprii. Pentru aceasta pot folosi unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogoşoaia sau Corbeanca.

În Buftea există spaţii amenajate de parcare. O parte dintre acestea (aproximativ 350 locuri de parcare) se găsesc chiar în apropierea Domeniului Ştirbey. Pe lângă acestea, cei care vin cu maşinile vor putea parca pe străzile din apropierea Domeniului.

Și, ca la orice alt festival, există și anumite reguli de acces, iar accesul va interzis cu următoarele lucruri: mâncare, băuturi, sticle, animale de companie, aparate de înregistrare audio-video, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), umbrele, artificii, materiale toxice, arme, cutițe, lanțuri, obiecte periculoase, spray paralizant, căști de motocicletă sau bicicletă, droguri. Copiii care au mai puțin de 12 ani au intrare gratuită, doar dacă sunt însoțiți de un adult care a achiziționat deja un bilet.

Prețul unui abonament este de 355 lei.

În interiorul festivalului vor exista și standuri cu mâncare:

mancare Summer Well

Alte detalii puteți găsi aici: http://www.summerwell.ro/editia.2016
Event Facebook: Summer Well 2016


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*