Interviu Mercenary: „Romanii sunt cei mai tari metalisti din Europa”

192 vizualizări

Danezii de la MERCENARY reprezinta una dintre cele mai interesante si apreciate formatii de metal modern din Europa.

Chiar daca trupetii au trecut prin niste schimbari de componenta, Mercenary a revenit cu doua albume cruciale: „Metamorphosis” (2011) si „Through Our Darkest Days” (2013).

Ultima lansare s-a bucurat de critici pozitive iar publicatiile de specialitate s-au grabit sa numeasca discul un „must-listen” al lui 2013.

Avand in vedere ca baietii vor concerta in Romania pe data de 4 septembrie 2013, alaturi de Omnium Gatherum (Fin), intr-un eveniment organizat de Maximum Rock Magazin si Promusic Events (producator Nelu Brindusan), l-am intervievat pe Rene Pedersen, carismaticul vocalist al danezilor.

Am aflat lucruri noi despre metalistii din Romania, dar si despre traditionala tuica de prune si viziunea celor din Danemarca asupra ei.

Cititi interviul complet AICI. 

Afis-Mercenary-Omnium-Gathe

Reamintim ca danezii de la MERCENARY si finlandezii de la OMNIUM GATHERUM vor porni intr-un turneu european ce va ajunge si in Romania, in data de 4 septembrie 2013 la The Silver Church din Bucuresti.

Mercenary va prezenta in Romania viitorul material discografic intitulat „Through Our Darkest Days”, ce va fi lansat in data de 26 iulie 2013, iar Omnium Gatherum va lansa oficial ultimul album intitulat „Beyond”, material lansat in data de 25 februarie 2013, via Lifeforce Records.

Alaturi de cele doua formatii pe scena din The Silver Church va urca si o trupa autohtona.

Eveniment organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (Producator Nelu Brindusan).

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), intr-un numar limitat de 500 bucati, la urmatoarele preturi:

50 lei – primele 100 de bucati (extragere 20 meet & greet-uri)
58 lei – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 03 sept. 2013
65 lei – biletele achizitionate in ziua concertului

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Persoanele care achizitioneaza bilete din primele 100 de bucati (50 lei) participa la o extragere la sorti pentru 20 pass-uri de meet & greet . Pentru aceasta, cei interesati trebuie sa trimita un email la promo@promusicprod.ro (subiect: Mercenary & Omnium Gatherum) in care sa specifice urmatoarele: numele si prenumele, codul de bare si data la care a fost achizitionat acest bilet.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*