Jack White a primit ordin de restrictie de la fosta sa sotie

123 vizualizări

Fosta sotie a lui Jack White, modelul Karen Elson, a cerut un ordin de restrictie impotriva muzicianului pe motiv ca acesta o hartuieste.

Cei doi se afla in conflict de mai multa vreme ca urmare a procesului pentru custodia celor doi copii ai fostului cuplu. Jack ar vrea sa fie singurul care are grija de micutul Henry Lee si de fetita sa Scarlett.

Karen se teme pentru siguranta copiilor din cauza hartuirilor la care este supusa de Jack. Acest tipar pe care l-a abordat Jack, de a o hartui pe Karen pentru a o supune, a fost una dintre cauzele esecului casniciei lor„, a declarat o sursa apropiata modelului.

Ordinul de restrictie a intrat in uz pe data de 22 iulie 2013 si specifica faptul ca Jack White nu are voie sa ia legatura cu Elson decat prin e-mail. Singurul contact pe care muzicianul il poate avea cu fosta sa sotie este atunci cand Jack trebuie sa petreaca timp cu cei doi copii.

Urmatoarea audiere in cazul custodiei va avea loc pe 29 august 2013. Elson si White incearca sa rezolve problema in mod privat.

JackKaren

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*