Jeff Waters (Annihilator) lanseaza un nou model de chitara Epiphone

251 vizualizări

Jeff Waters, chitaristul formatiei ANNIHILATOR, a lansat un nou model de chitara, cu sprijinul companiei Epiphone, al carui endorser oficial este. „Epiphone Annihilation II” este acum disponibila si reprezinta un instrument de calitate inalta.

„Dupa cum stiti, Jeff lucreaza de multi ani cu Epiphone Guitars pentru a crea cea mai buna chitara de metal, la un pret pe care artistii sa si-l poata permite. Jeff poate folosi aceste chitare pe scena, fara alte modificari. Acum a aparut modelul ‘Epiphone Annihilation II’. Primele 20 de modele sunt vandute de Jeff insusi, cu cateva luni inaintea lansarii oficiale, care va avea loc in octombrie”, scrie pe pagina oficiala de Facebook a trupei Annihilator.

Cumparatorii vor primi, pe langa instrumentul propriu-zis, un certificat de autenticitate de la Epiphone, un autograf personalizat de la Jeff, noul album Annihilator (cu autograful tuturor membrilor trupei), „Suicide Society”, care va fi lansat in data de 18 septembrie 2015, 3 pene de chitara si, mai mult, vor fi sunati de insusi Jeff Waters!

O asemenea chitara costa 1095 $ iar plata se face prin Pay Pal. Cei care doresc sa beneficieze de oferta, trebuie sa trimita intai un e-mail la urmatoarea adresa: watersound@sympatico.ca.

Participantii la editia de anul acesta a MAXIMUM ROCK FESTIVAL vor avea ocazia sa vada modelul Epiphone Annihilation II in actiune, in cadrul concertului pe care formatia canadiana il va sustine la Bucuresti, in calitate de headliner al unuia dintre cele mai iubite festivaluri metal din tara.
 
Maximum Rock Festival este unul dintre cele mai asteptate show-uri metal ale toamnei in Romania si se va desfasura pe parcursul a 4 zile, intre 15 si 18 octombrie 2015, la Arenele Romane din Bucuresti. Pana acum, au fost confirmate urmatoarele nume: Epica, Annihilator, Sirenia, Skalmold, Zonaria, Nightrage, The Silent Wedding, Kistvaen, Harlott, Archer, Gothic, Enemy of Reality, Dimlight, Sorrowful Angels, Tiarra, Hatemode, Crimena, Target, For The Wicked si Elarmir (Italia), urmand ca, pe viitor, sa fie anuntate noi nume.

Maximum Rock Festival este o sarbatoare metal cu acte in regula. Pe langa concerte, la eveniment se vor desfasura diverse activitati interactive, expozitii, targuri de merchandise, performance-uri si multe altele.

Maximum-Rock-Festival-2015 3

Dupa epuizarea biletelor VIP (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) la Maximum Rock Festival, am primit numeroase cereri de la fanii care doresc sa-si intalneasca idolii si care nu au reusit sa-si achizitioneze bilete VIP in perioada promotiei.

Organizatorii festivalului au purtat o discutie cu echipele de management ale formatiilor participante si s-a decis suplimentarea acestei categorii de bilete cu inca 10 bucati! Acestea se pot achizitiona la pretul de 250 lei prin www.AmBilet.ro si de lasediul Maximum Rock Romania.

Cei care doresc sa-si intalneasca formatiile preferate, sa participe la povesti, sa primeasca un autograf sau sa-si faca poze cu acestea, trebuie sa se grabeasca!
Mentionam ca dupa epuizarea acestor bilete VIP suplimentare nu vor fi puse in vanzare altele.

Asa cum s-a anuntat, pentru editia din 2015 a festivalului au fost puse in vanzare bilete conform preturilor de mai jos, iar un bilet este valabil pentru toate cele 4 zile de eveniment!

89 lei (20 euro) primele 100 de bilete – Sold out!
99 lei (22,5 euro) urmatoarele 250 de bilete – Disponibile prin www.AmBilet.ro (varianta print at home), lasediul Maximum Rock Romania si prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) pentru variant bilete fizice.
110 lei (25 euro) urmatoarele 500 de bilete
125 lei (28,5 euro) restul biletelor
135 lei (30,5 euro) pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
250 lei (56,5 euro) bilete VIP – 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) disponibile numai www.AmBilet.ro si la sediul Maximum Rock Romania.

De retinut: biletele, in varianta print at home, sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

FACEBOOK EVENT
MAXIMUM ROCK FESTIVAL
WEBSITE OFICIAL


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*