Jinxy Von D’Ers – „Don’t Fall In Love” (piesă nouă)

811 vizualizări

Trupa JINXY VON D’ERS a lansat un single nou. Piesa se numeste „Don’t Fall In Love” si va fi inclusa pe albumul de debut, programat pentru anul 2017.

Melodia poate fi ascultata sau descarcata in format digital de la acest link: https://UMRDD.lnk.to/jinxyvonders-dontfallinloveNe
Deasemenea, videoclipul melodiei poate fi urmarit aici:

„Don’t Fall In Love este una dintre piesele noastre preferate de pe albumul de debut, la care am inceput sa lucram anul acesta. Piesa s-a nascut atat de natural, incat in doua repetitii a fost aproape totul finalizat, inclusiv versuri si linie melodica. Este diferita de „So Alive”, in sensul ca partea rock este si mai prezenta, insa ne simtim foarte confortabil cu stilul acesta si incercam sa il dezvoltam cat mai mult pe urmatoarele materiale. Speram sa va placa si voua la fel de mult cum ne place noua.” au transmis fanilor cei din trupa JINXY VON D’ERS.

JINXY VON D’ERS este o formatie noua pe scena alternativa din Romania. Au debutat pe 1 iulie 2016 cu piesa „So Alive”, distribuita prin Universal Music Romania, iar genurile abordate de ei sunt Alternative Rock si Dramatic Pop. Componenta trupei este alcatuita din: Oriana Emanoil (voce), Catalin Boltasu (chitara), Dragos Popa (bass) si Nestor Petrus (tobe).

jinxy-von-d-ers

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*