JINXY VON D’ERS este în căutarea unei noi soliste

392 vizualizări

Formația bucureșteană JINXY VON D’ERS a anunțat că în acest moment se află în căutarea unei noi soliste. Comunicatul complet este următorul:

Vrei să fii solista unei trupe rock? Dacă da, haide să fii vocea JINXY VON D’ERS!

Cum poți să faci asta? Ai nevoie de o voce bună, puțină tehnică, dorința de a scrie versuri faine și mai ales pofta de a sta cât mai mult pe scenă. Pe lângă asta, trebuie să îți placă enorm muzica rock, să vrei să fii în prima linie pe scenă, să ai disponibilitate pentru repetiții extinse și deplasări în țară și în afara ei (uneori pe mai multe zile), să vrei să te dezvolți ca profesionist și să nu te sperie ideea de a ieși din zona ta de confort (dacă reușești, vei avea numai de câștigat! Crede-ne pe cuvânt.).

Ce îți oferim noi în schimb? O trupă faină, profesionistă, care a urcat deja pe cele mai mari scene din România, colegi cu multă experiență în muzica alternativă, o casă de discuri din prima ligă, concerte în țară și nu numai, colaborări cu parteneri serioși, posibilitatea de a te dezvolta cu adevarat ca artist într-un band rock ce își propune să cânte pe cât mai multe scene și să producă cât mai multă muzică bună. În plus, avem un album lansat la activ și lucrăm deja la al doilea, suntem difuzați pe radiouri alternative din țară și din străinătate, avem un studio super nou doar al nostru, unde poți veni oricând să lucrăm împreună și, poate cel mai important…te vrem solistă în echipa noastră!

Daca vrei să încerci, alege oricare din piesele noastre de pe albumul “TØ” sau alte single-uri lansate, filmează-te cu telefonul în timp ce cănți o strofa și un refren sau mai mult și trimite-ne înregistrarea pe jinxyvonders@gmail.com Abia aștepăm să te auzim și să te invităm la studio să ne cunoaștem!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*