Joe Lynn Turner pregătește un nou album alături de Peter Tägtgren

193 vizualizări

Vocalistul Joe Lynn Turner, cunoscut pentru activitatea sa în Rainbow, Deep Purple, Sunstorm, Brazen Abbot, Fandango și Yngwie Malmsteen – un artist cu un portofoliu muzical foarte generos, acestea fiind doar câteva dintre trupele în care a fost membru, Joe fiind guest vocalist pentru artiști cunoscuți -, pregătește un album alături de instrumentalistul Peter Tägtgren (Pain, Lindemann, Hypocrisy) și plănuiesc să-l lanseze în primăvara lui 2020.

„Cred că oamenii o să fie extrem de surprinși,” spune Turner într-o discuție cu Ginza când a fost întrebat ce gen vor aborda. „E o cu totul altă parte a mea. E foarte heavy, un fel de classic rock amestecat cu industrial metal – sau, cum aș zice, o combinație între Deep Purple și Pain. Are cele mai bune părți din ambele și nu sună ca nimic altceva.”

Turner susține că acest LP n-are nimic de-a face cu clasicul concept de „rock me, baby”. „E foarte adânc, întunecat și heavy.” Au deja șapte piese, iar în octombrie vor reveni în studio pentru a duce totul la capăt odată ce se eliberează programul, ambii artiști fiind ocupați vara aceasta cu turnee.

Vor să organizeze un turneu pentru acest proiect comun, dar, cum zice și Turner, „să nu punem căruța înaintea calului” și să așteptam să fie gata muzica.

Pe lângă activitatea în Pain, Hypocrisy și Lindemann, Peter Tägtgren deține un studio de înregistrări în Suedia, iar majoritatea timpului și-l petrece acolo, unde a colaborat cu formații ca Enslaved, Immortal, Dimmu Borgir, Dark Funeral și Children of Bodom.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*