Joe Lynn Turner va avea un setlist intesat de hituri la concertul din Romania

176 vizualizări

Nu foarte mult timp ne desparte de intalnirea cu unul dintre cei mai apreciati vocalisti ai istoriei rock-ului: JOE LYNN TURNER, la Hard Rock Cafe, pe 18 septembrie, incepand cu ora 21.30.

Artistul a declarat, ieri, organizatorilor German Quality Entertainment, ca din playlist-ul concertului nu vor lipsi Stone Cold (Rainbow), Street of Dreams (Rainbow), Mystery of the Heart (Hughes Turner Project), King of Dreams (Deep Purple) sau Smoke on the Water (Deep Purple).
       
Open doors ora 20.00!

Joe Lynn Turner este cel care a propulsat Rainbow in clasamentele internationale, cel care l-a inlocuit pe Ian Gillan la Deep Purple si, nu in ultimul rand, cel ce i-a adus cele mai multe vanzari lui Yngwie Malmsteen cu albumul “Odissey”, material aparut in aprilie 1988.

O legenda a muzicii rock vine in Romania pentru o demonstratie live si autentica intr-un eveniment ce trebuie trecut in agenda evenimentelor de neratat!

O cariera de 40 de ani si drepturi muzicale in peste 60 de albume, Joe Lynn Turner („JLT”) ramane acel rockstar cu un glas aparte, expresiv si inconfundabil.


Biletele se gasesc de maine la urmatoarele categorii de preturi:
•    VIP (MEET & GREET – INTALNIRE CU ARTISTUL + POSTER CU AUTOGRAF-) -200 RON
·    LOC LA MASA– 120 RON
•    IN FATA SCENEI, IN PICIOARE– 90 RON

Acestea pot fi achizitionate de pe:
•    iabilet.ro sau in magazinele Muzica, Uman, Senia, si Perfect Tour din toata tara;
•    bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos;
·    Reteaua eventim.ro.

NOTA: Foarte important de retinut este ca fiecare cumparator de bilete este rugat sa sune la Hard Rock Cafe pentru rezervarea mesei.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*