Kamelot va lansa un nou album în primăvara lui 2018

533 vizualizări

Trupa de simfonic/power metal Kamelot a anunțat pe pagina de Facebook că noul album este aproape gata. Băieții lucrează la el încă de la începutul acestui an, iar în aprilie 2018 fanii vor avea ocazia să îl asculte integral. Materialul va fi produs prin intermediul Napalm Records și va avea câțiva invitați surpriză, dar nu se știe încă ce nume va purta.

Membrii Kamelot au dezvăluit câteva titluri de piese care nu sunt încă oficiale, dar care ar putea să apară pe album dacă nu intervin schimbări:

Burns to Embrace
Salvation
The Mission
Prelude to Madness
Worlds Collide
Ministerium

Coperta și designul albumului au fost concepute de Stefan Heilemann și cuprind fotografii ale lui Tim Tronckoe. Turneul de promovare va începe odată cu lansarea în America de Nord și va continua cu Europa în a doua parte a lui 2018. În turneul nord-american, Kamelot îi va avea alături pe Delain și Battle Beast.

Noul album va fi cel cu numărul 12 și al treilea care îl va avea ca solist pe suedezul Tommy Karevik. Ultimul material discografic al grupului metal american se numește „Haven” și a apărut în 2015.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*