Kerry King (Slayer): „Haterii de pe Internet au 3 metri inaltime si sunt invincibili”

213 vizualizări

Kerry King, chitaristul formatiei SLAYER, a facut cateva declaratii interesante despre era digitala.

„Noi inca mai inregistram albume grozave, dar nimeni nu le cumpara. Avem noroc ca avem o baza de fani care cumpara toate tricourile pe care le scoatem. Asa iti asiguri popularitatea in ziua de azi. Traiesti cu ajutorul oamenilor care vin la concertele tale si iti cumpara merchandise-ul”, a declarat King.

Acesta a continuat prin a vorbi despre naravul utilizatorilor de Internet de a fi „hateri” anonimi.

„Ma pregatesc emotional pentru toata ura care va fi azvarlita catre viitorul nostru disc, ‘Repentless’. Oamenii de pe net au 3 metri inaltime si sunt invincibili. Spun tot ceea ce gandesc fara sa cugete macar o clipa asupra consecintelor, a ramificatiilor. Stiu ca oameni vor dispretui acest album pentru ca Jeff Hanneman si Dave Lombardo nu se regasesc pe el. Vor exista oameni care vor uri discul. Asta este. Vor exista persoane care il vor uri si fara sa-l asculte. Asa e lumea”, a continuat chitaristul.

„Lucrurile stau altfel azi fata de cum erau acum cativa ani. Cand am aparut, revistele ne urau. Pana la ‘Reign In Blood’, toti erau de partea noastra. Cheia este sa ai obrazul gros si sa nu lasi nicio parere negativa sa te descurajeze. Nu e ca si cum iubita ta ti-a zis ca e un album oribil. Este doar un idiot fara chip – ratatii Internetului” , a explicat muzicianul.

Repentless” va fi lansat chiar astazi, 11 septembrie 2015, via Nuclear Blast.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*