Kirk Hammett (Metallica) lanseaza un festival horror

157 vizualizări

Ciudate pasiuni mai au muzicienii rock! O dovedeste dragostea lui Kirk Hammett de la Metallica pentru tot ceea ce este „horror”.

Atat de mult indrageste muzicianul lumea intunericului si a spaimei incat anul viitor, in februarie, va organiza festivalului „Kirk Von Hammett’s Fear FesEvil”, unde vor avea loc tot felul de happeninguri cu tema „horror”.

Hammett beneficiaza de sprijinul colegilor de breasla, intre care cel mai notabil suporter este Scott Ian de la Anthrax. Chitaristul a fost de acord sa-l lase pe Hammett sa-l transforme in Jack Spintecatorul cu ocazia festivalului.

Astfel, Scott se va supune unei sedinte de machiaj care va avea ca rezultat final ceva sinistru! Hammett promite ca festivalul nu va fi unul obisnuit, ci un eveniment extrem de popular, la care vor lua parte o multime de vedete.

Participarea lui Ian nu este intamplatoare, intrucat muzicianul mai contribuie si la show-ul „Blood and Guts”, difuzat pe internet, in cadrul caruia sunt prezentate modurile in care sunt realizate unele dintre efectele infricosatoare din filmele horror.

De makeup se va ocupa nimeni altul decat Joel Howel, un important makeup artist care a castigat chiar Premiul Oscar pentru contributiile sale la machiaj, costumatie s.a.m.d.

Cum era de asteptat, in cadrul evenimentului va exista si foarte multa muzica live!

Mai multe despre festival AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*