Kirk Hammett spune ca pirateria a distrus muzica

145 vizualizări

KIRK HAMMETT, chitaristul formatiei legendare METALLICA, sustine ca, de-a lungul activitatii sale de muzician, a intampinat probleme cauzate de piraterie.

Intr-un interviu publicat de Metal Injection, artistul sustine ca pirateria este „o bestie prea mare ca sa poata fi imblanzita si controlata„. El continua spunand ca intreaga industrie muzicala a fost afectata negativ de acest fenomen: „imi este dor de perioada in care fanii dadeau buzna in magazinele de muzica sa cumpere un album. Pe atunci, era un adevarat eveniment cand se lansa ceva nou pe piata.

De altfel, Kirk vede si partea plina a paharului. Acesta spune ca, in ciuda pirateriei si a internetului, formatia sa este ascultata in continuare. Spre final, el concluzioneaza ca tot farmecul muzicii s-a pierdut odata cu ascensiunea pirateriei.

Intrebat ce parere are despre social media, el spune ca domeniul nu se incadreaza in sfera lui de interes si ca nu poate fi gasit nici pe Facebook, nici pe Twitter si nici pe Instagram, dar chiar si asa, in staff-ul formatiei exista oameni care au inteles adevarata putere a cuvantului virtual.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*