Krepuskul si Loudrage, metal in plina strada in Polonia

182 vizualizări

Formatia Krepuskul a transmis urmatorul comunicat de presa:

In timp ce la noi sunt distruse opere de arta stradale pentru ca „incomodeaza” pe unii, in Polonia se incearca cat mai mult promovarea underground-ului si a artelor neconventionale.

Astfel, in orasul Szczecin s-a organizat un concert inedit de death metal… in plina strada! Protagonisti au fost compatriotii nostri de la Krepuskul din Cluj si Loudrage din Ludus si se pare ca reactia publicului a fost mult peste asteptarile atat ale trupelor, cat si a organizatorilor.

Evenimentul a avut loc cu ocazia lansarii filmului „5 bands from Romania” al regizorului israelian Gilad Ratman, la galeria de arta Trafo din Szczecin. Acest concert a avut loc cu sprijinul autoritatilor locale, galeriei Trafo, precum si reprezentatilor in Polnia a Institutului Cultural Roman.

Iata ce au declarat frontmenii celor 2 trupe despre acest eveniment:

Andu (Krepuskul):Sincer sa fiu, ne asteptam sa vina 10-15 copii, iar in rest sa speriem trecatorii. Spre marea noastra surprindere, am reusit sa captam atentia tuturor care treceau pe acolo, astfel incat, spre a doua jumatate a show-ului, s-a lasat cu moshpit direct pe trotuar! A fost o experienta incredibila!”

Adrian (Loudrage): „Szczecin a fost pentru noi o experienta inedita si pare-se, chiar si reusita din mai multe puncte de vedere. Nu ne-am fi inchipuit vreodata ca vom ajunge sa cantam death metal in centrul unui oras asa de mare, dar uite ca oamenii astia ne-au demonstrat ca pentru ei „open-minded nu e doar un concept despre care citesti in carti, ci chiar o realitate. Noi, cei din Loudrage, ne simtim onorati ca am fost alesi, impreuna cu Krepuskul, sa facem parte din acest proiect, avangardist chiar!

Un scurt video, aparut pe site-ul unuia dintre radiourile locale poate fi vazut aici:

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*