KUMM: ” Formatia s-a intors la inceputuri” (Interviu)

219 vizualizări

Fiecare trupa are propria ei „vibratie” sufleteasca. Unele formatii sunt exuberante si energice, altele sunt mai domoale si familiare. Unii artisti sunt mai aroganti, pe cand altii se poarta fix ca niste prieteni.

KUMM este genul de grup cu care te intelegi bine din prima clipa. Lejeri, deschisi, simpatici si „pamanteni”, baietii au acel har de a te face sa te simti „acasa” in sanul lor. De alta, de multe ori ai impresia ca vorbesti despre formatia „ta” si despre muzica „ta”, atat de calda este atmosfera.

Maximum Rock Magazin s-a intalnit cu membrii uneia dintre cele mai importante trupe de pe scena authotona de rock alternativ intr-o zi insorita de mai, pe proaspat deschisa terasa „J’ai Bistrot” (Calea Grivitei nr. 55, unde va sfatuim sa mergeti pentru ca este foarte frumos). De la intrare am fost intampinati de designul „muzical” al localului, care si-a impanzit peretii cu versuri din piesele formatiilor romanesti.

Oigan (voce/chitara), John (tobe), Mihai (sax) si Andras (clape) erau fresh din sala de repetitii si inca mai aveau muzica in sange cand s-au asezat sfiosi la masa si si-au deschis sufletele in fata noastra. In decorul varatic, intesat cu pomi in floare si coplesit de verdele electric al lui mai, am stat de vorba despre noul album KUMM, schimbarile prin care a trecut trupa, trenduri muzicale si multe altele.

Citeste interviul complet AICI. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*