Led Zeppelin: Urmărește gratuit concertul „Celebration Day”

Led Zeppelin
Led Zeppelin
127 vizualizări

Cu ocazia concertului de reuniune al celor de la Led Zeppelin, organizat pe 10 decembrie 2007 la The O2 din Londra, formația  a filmat „Celebration Day”. Prima filmare a acestui concert a avut loc în noiembrie 2012, în cadrul unei lansări cinematografice limitate.

Fanii trupei (și nu numai) au ocazia de a viziona online, GRATUIT, acest concert. Acesta va fi disponibil pe canalul lor YouTube, sâmbătă 30 mai, de la 8pm UK / 3pm ET / 12pm PT.

Led Zeppelin Celebration Day – Streaming Event

Led Zeppelin has partnered with YouTube for an exclusive streaming event of 'Celebration Day', the concert film chronicling the band’s historic live performance from 2007. Celebration Day will premiere this Saturday, May 30, at 8pm UK / 3pm ET / 12pm PT, on the Official Led Zeppelin YouTube channel.

Gepostet von Led Zeppelin am Mittwoch, 27. Mai 2020


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*