Lemmy ii multumeste lui Slash pentru sustinere

285 vizualizări

2013 a fost un an dificil pentru Lemmy Kilmister datorita problemelor de sanatate cu care acesta s-a confruntat si care l-au pus “pe tusa” in turneul de promovare al noului material “Aftershock” (2013). Se pare ca, asa cum spune si vorba, doar la necaz afli care iti sunt adevaratii prieteni. Iar pentru Lemmy, Slash a fost cel mai mare sprijin.

Slash i-a facut numeroase vizite la domiciliu lui Lemmy, acesta din urma declarand pentru revista Rolling Stone: „M-a vizitat mai des decat de obicei, ca sa ma incurajeze. E chiar un tip al naibii de bun.” In luna august a anului trecut, la scurt timp dupa concertul semi-ratat de la Wacken, Slash a declarat ca l-a vizitat pe artistul Motorhead ca sa se asigure ca este bine si ca trupa se pregateste sa finalizeze inregistrarile la noul album.

Prietenia dintre cei doi titani ai rockului a fost exprimata si pe scena, odata cu reintoarcerea din primavara anului curent a celor de la Motorhead in grila de concerte. Slash a participat la concerte in rol de artist invitat, atat la showl din Los Angeles, cat si la Coachella.

Cat despre starea de sanatate actuala, Kilmister spune ca se simte mult mai bine. Rockerul in varsta de 68 de ani a explicat ca: „Inca mai am mici jene. Insa nu va asteptati sa ma pensionez prea devreme!”

Motorhead au reinitiat turneul de promovare al albumului „Aftershock” si Kilmister spune ca va da tot ce e mai bun din el anul acesta la Wacken. „M-am simtit foarte prost (n.r. showl de la Wacken 2013), dar nu am putut sa fac nimic. Abia astept sa-mi iau revansa,” a declarat artistul.

Ii dorim multa sanatate si putere de munca lui Lemmy!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*