Lenny Kravitz a povestit de ce a ales să își creeze singur albumele

377 vizualizări

LENNY KRAVITZ a lansat un nou album de curând, intitulat „Raise Vibration”, și a povestit într-un interviu procesul de înregistrate, pe care l-a realizat aproape în totalitate de unul singur.

Artistul american a mai declarat că a mai lucrat în acest mod în trecut, atunci când a compus albumul „Let Love Rule” în 1989, însă nu și-a dorit la acel moment să repete experiența.

„Atunci când am înregistrat primul album, nu mi-am dorit să ajung să folosesc de unul singur toate instrumentele”, a declarat Kravitz. „Nu îmi permiteam să plătesc pe nimeni, iar persoanele care veneau nu făceau piesele să sune cum îmi imaginam. Inginerul de sunet mi-a propus să înregistrez singur instrumentele, lucru pe care în cele din urmă l-am făcut”.

„Mi-am imaginat că înregistrarea albumului va fi așa cum am văzut filmarea cu procesul de compunere a lui „Sympathy For The Devil”. Asta am vrut să fac. Mi-am dorit să mă distrez în studio. Totuși, nu s-a întâmplat exact la fel, dar am realizat aproape toată munca singur. Așa am făcut de la Let Love Rule până la Raise Vibration și iubesc ceea ce am realizat în acest mod”.

Lenny Kravitz revine în Romania, pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca. Artistul a decis ca după întâlnirea din 2008 din București, să ofere românilor o nouă seară de neuitat. Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul său album, Raise Vibration. Pe data de 6 mai 2019, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca fanii vor asculta atât piesele noi ale artistului, dar și hituri precum: „Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Fly Away” și „American Woman”.

Concertul din Cluj-Napoca face parte din segmentul european al turneului mondial Raise Vibration ce va începe pe 26 aprilie 2019. Turneul cuprinde reprezentații în 16 țări de pe continent, printre care Franța, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria și, bineințeles, România.

Turneul promovează noul album Lenny Kravitz, lansat chiar pe 7 septembrie, Raise Vibration. Cel de-al 11-lea album al artistului subliniază sinergia mai multor genuri muzicale precum rock ‘n’ roll, funk, blues și soul. Cu un sunet proaspăt, actual, tineresc și îmbogățit de cele trei decenii de muzică, Raise Vibration devine un moment de renaștere creativă și reprezintă o realizare curajoasă, vie și ingenioasă demnă de măiestria și spiritul rebel ale lui Lenny Kravitz.

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca se pun în vânzare pe data de 19 septembrie, miercuri, ora 12:00 pe lennykravitz.emagic.ro.

Pentru detalii suplimentare despre turneu și bilete, puteți vizita site-ul oficial al artistului: lennykravitz.com.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*