Luna Amară anunță turneul aniversar de 15 ani

613 vizualizări
Au trecut 15 ani și poate v-ați aștepta să scriem chestii mai lacrimogene, să depănăm amintiri și să dăm sfaturi de „rockeri bătrâni”. În loc de asta, preferăm să vă spunem un simplu „mulțumim” vouă, tuturor celor cărora muzica noastră și versurile noastre le-au spus ceva, i-au mișcat într-un fel sau altul; vouă, celor care ați ales să plătiți un bilet, să cumpărați un album, să purtați un tricou – nu doar pentru că v-a plăcut ce ați ascultat, ci și pentru că ați înțeles că în această călătorie numită Luna Amară suntem, cu toții, împreună.

În 15 ani, prin Luna Amară au trecut mai mulți muzicieni. Dincolo de motivele pentru care unii au ales să nu rămână, le mulțumim că ne-au însoțit o parte din drum și că și-au lăsat amprenta muzicală asupra acestui proiect. Mulțumim Gyuri, Petru, Vali și Mihnea Andrei!

De asemenea, mulțumim primului nostru manager, Richard Constantinidi.

Nu știm cât va mai dura această călătorie. Deocamdată compunem și cântăm – așa cum v-am obișnuit – fără compromisuri, cu sinceritate și simplitate. Într-o lume numită de unii „industrie muzicală” în care prea mulți s-au pierdut și se pierd cu firea în fața banilor sau a succesului, ne mândrim ca am reușit să păstrăm o relație normală cu voi, publicul nostru, și că putem oricând să împărțim un pahar de vin și o vorbă oriunde ne-am întâlni.

Acest turneu aniversar vi se datorează și vouă, așa că vă așteptăm cu drag să-l trăim împreună!

Nick, Sorin, Mihnea, Răzvan, Șerban


Sursa: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*